2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Külföld

Hétéves kislányt erőszakoltak meg a migránsok

Nem bírnak állati ösztöneikkel a Németországba betelepülő migránsok. A német Bild című lap szerint nagy erőkkel kellett kivonulnia a rendőrségnek a Hamburg Bahrenfeld kerületében található menekülttáborba. A bejelentés szerint egy hétéves kislányt erőszakolt meg öt arab férfi. Ezt Nana Frombach ügyész is megerősítette, és közölte, hogy öt ember ellen indult eljárás. Az nem derült ki, hogy az elkövetők a tábor lakói voltak vagy csak látogatók. A migránsszállóban egyébként 550 afrikai és arab bevándorló tartózkodik.

Történt egy másik brutális eset is. Az afgán illegális bevándorló, Hussein Khavari 2015-ben érkezett a németországi Freiburgba Görögországból. Most derült ki, hogy a görögországi Korfun emberölési kísérlet miatt 10 év börtönre ítélték, és a büntetés elől menekült Németországba. A szigeten egy 20 éves lányt dobott le részegen egy szikláról, azonban a németeknél sem bírt magával.


2016. október 16-án este a 19 éves Maria Ladenburger épp hazafelé kerékpározott egy buli után Freiburgban, amikor az afgán megtámadta, egy helyi parkban többször megerőszakolta, majd a park melletti folyóba dobta.
Az igazságügyi orvosszakértői jelentés szerint a 19 éves lány haláltusája legalább egy óráig tartott a Dreisam folyó vizében. A lány egyébként egy magas rangú európai uniós tisztségviselő gyereke volt. Khavarit csak három hónap múlva kapták el egy DNS-teszt alapján, és azt hazudta, hogy 17 éves. A fogminta vizsgálata után, nemrég derült ki, hogy 22 és 29 év közötti lehetett a gyilkosság elkövetésekor. A migráns beismerte tettét, a bíróság pedig életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte.

Hussein Khavari és Maria Ladenburger

 

 

 

További cikkek:


 

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Pusztító Florence

  A nap képe: Pusztító Florence

  Emelkedett az Egyesült Államok keleti partvidékén pusztító Florence trópusi vihar halálos áldozatainak száma, közben Észak-Karolinán tornádók söpörtek végig.

 • Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

  Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

  Több, mit 7500 New Orleans-i ügyfelet kapcsolt le az áramellátásról egy kóbor macska, amikor az bejutott a szolgáltató telephelyére. Az áramszünet leginkább a város üzleti negyedét és néhány szomszédos környéket érintett, a közüzemi szolgáltató pedig egyelőre nem jött rá, hogy a cica mégis hogyan tudta megkerülni az állomás biztonsági eszközöket.

 • Eső tette milliárdossá a kertészkedő férfit

  Eső tette milliárdossá a kertészkedő férfit

  A virginiai Amelia Courthouse-ban élő Charles Martin azt állítja, hogy egy nyári égszakadásnak köszönheti, hogy kőgazdag lett. A mázlista férfi ugyanis azt állítja, hogy miután hazatért a munkából, nekilátott levágni a füvet háza körül, ám egy hirtelen jött eső keresztül húzta számításait.