EUR: 323,04 Ft
CHF: 286,32 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Program

Idén is lesz Alvás Világnapja számtalan orvos és szakértő részvételével

Az Alvás Világnapja nemzetközi esemény, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az alvás fontosságára az életminőség szempontjából. Ezen a napon a világ számos országában orvosok, kutatók, gyógyítók és civil szervezetek fognak össze, hogy bemutassák: az álmosság és az alváshiány egyre inkább népbetegség; megelőzésére, kezelésére sokkal több figyelmet kell fordítanunk – írja a napialvas.hu.

A World Sleep Day nemzetközi szervezetével, a World Association of Sleep Medicine és a World Sleep Society partnerségével Budapesten tizedik alkalommal rendezik március 13-án az Alvás Világnapját. A rendezvényt a korábbi évekhez hasonlóan jelentős média érdeklődés kíséri, jelen lesznek a témával foglalkozó hazai szakemberek, orvosok, gyógyítók, alvásterapeuták és újságírók.


Időpont:  2018. MÁRCIUS 13.  KEDD,  10 -13 ÓRÁIG

Helyszíne: MARGITSZIGET, HOLDUDVAR díszterme, a főváros legújabb esemény helyszíne (megközelíthető tömegközlekedési eszközzel, 26-os autóbusszal, 6-os villamossal, vagy a Margit híd szigeti bejárójától öt perc séta).

Szakmai partnerek: European National Healthcare Program, Sleepfriendly International Program, Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja, Magyar Alvástársaság, Magyar Belgyógyász Társaság, Magyar Tüdőgyógyász Társaság, Magyar Ortopéd Társaság, Magyar Pszichológia Társaság, Magyar Pszichiátriai Társaság, Magyar Elhízástudományi Társaság, Magyar Gerontológiai és Geriátriai Társaság, Magyar Járóbeteg Ellátási Szövetség, Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet, Budapesti Alvásközpont, Fusion Vital, Global Innovation, Vezetőképző Akadémia, Magyar Sporttudományi Társaság, Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége.

Kapcsolódó Cikkek