2018. április 22., vasárnap
Csilla, Noémi

Extra

Így érkezett Lagzi Lajcsi bírósági tárgyalására – Fotók!

Hamarosan véget érhet Lagzi Lajcsi hosszú hónapok óta tartó víz,- gáz-, áramlopási ügyben indított bírósági ügye, aminek még igen kétesélyes a végkifejlete. A fotókon is jól látható, hogy a zenész a tárgyalás kezdete előtt igen meggyötörten, szomorúan foglalta el helyét a tárgyalóteremben.

Lagzi Lajcsi büntetőpere, másfél éves huzavona után szerdán elkezdődik. Családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. A trombitás gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért lánya, Bogi és fia, Lajos úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem veszi át díját Natalie Portman

    Nem veszi át díját Natalie Portman

    Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

  • Prince halálában senki sem bűnös

    Prince halálában senki sem bűnös

    Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.