EUR: 323,24 Ft
CHF: 287,77 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Így érkezett Lagzi Lajcsi bírósági tárgyalására – Fotók!

Hamarosan véget érhet Lagzi Lajcsi hosszú hónapok óta tartó víz,- gáz-, áramlopási ügyben indított bírósági ügye, aminek még igen kétesélyes a végkifejlete. A fotókon is jól látható, hogy a zenész a tárgyalás kezdete előtt igen meggyötörten, szomorúan foglalta el helyét a tárgyalóteremben.

Lagzi Lajcsi büntetőpere, másfél éves huzavona után szerdán elkezdődik. Családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. A trombitás gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért lánya, Bogi és fia, Lajos úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.