2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Így érkezett Lagzi Lajcsi bírósági tárgyalására – Fotók!

Hamarosan véget érhet Lagzi Lajcsi hosszú hónapok óta tartó víz,- gáz-, áramlopási ügyben indított bírósági ügye, aminek még igen kétesélyes a végkifejlete. A fotókon is jól látható, hogy a zenész a tárgyalás kezdete előtt igen meggyötörten, szomorúan foglalta el helyét a tárgyalóteremben.

Lagzi Lajcsi büntetőpere, másfél éves huzavona után szerdán elkezdődik. Családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. A trombitás gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért lánya, Bogi és fia, Lajos úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.