EUR: 323,08 Ft
CHF: 276,78 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Belföld

Így vezet autót Orbán Viktor – Videó!

Orbán Viktor autót vezetve próbálta ki, az elkészült várpalotai elkerülőt.  A miniszterelnök a Facebook oldalán osztotta meg az erről készült videót.

A hatalmas sor és dugó elkerülése végett épült várpalotai elkerülőt próbálta ki Orbán Viktor. Vezetés közben a helyhez kapcsolódó gyerekkori családi élményeiről is mesélt a kormányfő.

További Cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Háromszor verte el az ellenzéket a Fidesz

  Háromszor verte el az ellenzéket a Fidesz

  Nemcsak Erdei Sándort, művésznevén Rokker Zsoltit, hanem két másik ellenzéki jelöltet is alaposan elvert a Fidesz–KDNP az időközi önkormányzati választásokon hétvégén.

 • Lebuktak Soros emberei

  Lebuktak Soros emberei

  Nyilvános lett a Sorosleaks, a magyar származású amerikai üzletember, Soros György hálózatának botrányos tevékenysége, ez ellen ágál igen álszent módon a balliberális média– írja az Origo. Azonban, arról már nem szól a liberális sajtó, hogy a szervezet milyen etikátlan és törvényellenes eszközökkel avatkozik be országok belügyeibe.

 • Budapesten is nyílik Ízlelő étterem

  Budapesten is nyílik Ízlelő étterem

  Fogyatékkal élő, megváltozott munkaképességű szakácsok, konyhai kisegítők és felszolgálók jelentkezését várja a Kék Madár Alapítvány, amely Szekszárd után Budapest XII. kerületében nyitja meg a második Ízlelő éttermet.