2018. december 18., kedd
Auguszta

Extra

Irina Shayk anyaként még dögösebb

Irina Shayk, az orosz származású Victoria Secret-modell édesanyaként jobb formában van, mint valaha. Bradley Cooper párjáról senki sem mondaná meg, hogy alig egy éve szült – és már tervezik az újabb babát –, hiszen kifogástalan az alakja, és ezt rendszeresen meg is mutatja rajongóinak. A 32 éves topmodell ugyanolyan jól mutat egy tengerparton formás lábaival, mint az ágyban szexi fekete csipketopban.

Irina Shayk : Profimedia, Crystal pictures

Profimedia, SIPA USA

Profimedia, SIPA USA

Kapcsolódó Cikkek

 • Fenyő Ünnep

  Fenyő Ünnep

  Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya, aki minden évben, immár több mint húsz éve egy hatalmas koncerttel búcsúztatja az évet.

 • Hajdú Péter: Azt hittem, rákom van

  Hajdú Péter: Azt hittem, rákom van

  Hajdú Péter saját étterme után az orvosi központját is megnyitotta Törökbálinton. Az egykori tévés nemcsak kiváló üzleti lehetőséget látott az egészségügyben, hanem ő maga is kiemelten figyel arra, hogy ne kapjon el semmilyen betegséget.

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, hogy szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja: egyedül nem megy!