EUR: 323,23 Ft
CHF: 287,77 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

Hamarosan elérkezik a nagy nap, amikor Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t. Felhőtlen boldogságukba csupán egy dolog rondít bele: a leendő aráról készült kamu pucér képek, melyeket egy az Iszlám Államhoz (IS) köthető portál tett közzé az interneten.

A nemzetközi sajtóban néhány napja terjedt el a hír, miszerint az IS terrorszervezet meghackelte Meghan Markle telefonját, melyről meztelen fotókat töltött le és tett közzé a Celeb Jihad nevű oldalon. Sokan azt hitték a fotók megjelenése után, hogy elmarad az esküvő. A terrorszervezet ráadásul zsarolni kezdte a királyi családot, ha nem tesz eleget kéréseiknek, további szaftos fotókat szivárogtatnak ki Harry herceg kedveséről. Három tucat angol juhot szerettek volna a legjobb fajtából és nem mellesleg azt, hogy Erzsébet királynő mondjon le.


A Kensington Palace néhány nappal a botrány kirobbanása után hivatalos közleményben reagált a történtekre, melyben leírták: a fotók hamisak. Ezen felbuzdulva a Celeb Jihad újabb félmeztelen fotót közölt Meghan Markle-ről, melyet egy üzenettel is megspékelt. A királyi család az újabb képre egyelőre nem reagált, de az biztos, hogy nem Meghan az első királyi családtag, akiről pajzán fotók keringenek az interneten. Kate Middleton és Sophie, Wessex grófnéja is ki volt téve a paparazzóknak. A királyi család korábban minden alkalommal kiállt családtagjai mellett, így valószínűleg Meghannek sincs oka aggodalomra.

 Profimedia, Barcroft Media

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.