2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Kamu képekkel fenyegeti az Iszlám Állam Meghan Markle-t

Hamarosan elérkezik a nagy nap, amikor Harry herceg feleségül veszi Meghan Markle-t. Felhőtlen boldogságukba csupán egy dolog rondít bele: a leendő aráról készült kamu pucér képek, melyeket egy az Iszlám Államhoz (IS) köthető portál tett közzé az interneten.

A nemzetközi sajtóban néhány napja terjedt el a hír, miszerint az IS terrorszervezet meghackelte Meghan Markle telefonját, melyről meztelen fotókat töltött le és tett közzé a Celeb Jihad nevű oldalon. Sokan azt hitték a fotók megjelenése után, hogy elmarad az esküvő. A terrorszervezet ráadásul zsarolni kezdte a királyi családot, ha nem tesz eleget kéréseiknek, további szaftos fotókat szivárogtatnak ki Harry herceg kedveséről. Három tucat angol juhot szerettek volna a legjobb fajtából és nem mellesleg azt, hogy Erzsébet királynő mondjon le.


A Kensington Palace néhány nappal a botrány kirobbanása után hivatalos közleményben reagált a történtekre, melyben leírták: a fotók hamisak. Ezen felbuzdulva a Celeb Jihad újabb félmeztelen fotót közölt Meghan Markle-ről, melyet egy üzenettel is megspékelt. A királyi család az újabb képre egyelőre nem reagált, de az biztos, hogy nem Meghan az első királyi családtag, akiről pajzán fotók keringenek az interneten. Kate Middleton és Sophie, Wessex grófnéja is ki volt téve a paparazzóknak. A királyi család korábban minden alkalommal kiállt családtagjai mellett, így valószínűleg Meghannek sincs oka aggodalomra.

 Profimedia, Barcroft Media

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.