EUR: 323,05 Ft
CHF: 276,68 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Belföld

Helyreigazítás

Helyreigazítás:

Az internetes portálunkon 2018. március 10-én “Készül a Vona-Gyurcsány koalíció! – fotók!” címmel megjelent cikkben valótlanul híreszteltük, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom a Demokratikus Koalícióval egyeztetett a szentesi választókerületben. Valótlanul híreszteltük, hogy a két párt között több választókerületben is folynak még a tárgyalások.


Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke Kiss Csabával, a Demokratikus Koalíció szentesi elnökével tárgyalt egy szentesi étteremben.

A valóság ezzel szemben az, hogy a cikkünkben szereplő időpontban Vona Gábor egy szentesi kampányrendezvény után ebédelni állt meg a szentesi Páterház étteremben, asztaltársaságában csak munkatársai és helyi jobbikos vezetők foglaltak helyet. Vona Gábor nem tárgyalt egyetlen egy DK-s politikussal sem, a cikkünkben említett Kiss Csaba pedig nem a DK-s Kiss Csaba pedig ott sem volt az étteremben. A cikkben hivatkozott Figyelő-cikkben megjelent fotón pedig nem a DK-s Kiss Csaba, hanem a Vona Gábort és munkatársait szállító mikrobusz sofőrje látható. A Jobbik és a DK között pedig sem Szentesen, sem más választókerületben nem folyik semmilyen tárgyalás.


Készül a Vona-Gyurcsány koalíció! – fotók!

Egyeztetett a szentesi választókerületben a Jobbik és a DK – értesült a Figyelő. A lap úgy tudja, több választókerületben is folynak még tárgyalások.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke, Szabó Zoltán Ferenc, a párt szentesi jelöltje Kiss Csabával, a Demokratikus Koalíció helyi elnökével tárgyalt a héten Szentesen, a Páterház étteremben – tudta meg a lap.

Az egyeztetés után külön jöttek ki az étteremből, de együtt, Vona autójával távoztak a megbeszélésről.

Vona titokban érkezett a településre, feltűnése azért volt meglepő, mert bár a választókerületben tartott helyi fórumot, de Szentes városában nem.

Bár a Jobbik folyamatosan tagadja, hogy országosan egyeztetéseket folytatna a DK-val, a Figyelő felvételei azt bizonyítják: helyi szinten elkezdték tető alá hozni Gyurcsány és Vona perverz koalícióját.

Kapcsolódó Cikkek