2018. december 18., kedd
Auguszta

Extra

Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani. Athina a Lokálnak elárulta: egyszer egy kollégáját is megmentette a műtéttől.

Papadimitriu Athina /MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

– A testvérem autóbalesetben hunyt el 1980-ban, 23 éves volt. Egyszerűen nem tudtam felfogni, hogy az a mérhetetlen életerő, ami benne lakozott, csak úgy elveszett. Én azt tanultam, hogy az energia nem vész el, csak átalakul. A tesóm jelenlétét a mai napig érzem. Egyszer például elejtettem egy gyufát, ami a foszforos felével lefelé, hegyével beleállt a padlóba. Nem dőlt el, azt valami ott tartotta, méghozzá a tesóm, aki egész életében imádta és gyűjtötte a különböző címkéjű gyufásdobozokat. Nem ez volt azonban az egyetlen, ép ésszel felfoghatatlan történet az életemben: egy alkalommal belebújtam édesapám dzsekijébe, és éreztem, hogy átölel. A következő pillanatban földre zuhant egy könyv, amely évek óta a polcon porosodott mozdulatlanul – mesélte a nem mindennapi történetet Athina, aki bár imádja a szeretteit, nem jár temetőbe.


– Sajnos az öcsém mellett már édesanyámat és édesapámat is elvesztettem, de egyikükhöz sem járok ki a temetőbe, nekem ők nem ott vannak. Én hiszek a lélekvándorlásban, úgy gondolom, hogy én sem először születtem meg. Véletlenek pedig nincsenek, a véletlen valójában az Isten inkognitóban – magyarázta a színésznő, aki spirituális érdeklődésének köszönhetően egyszer egy kollégáját is megmentett a műtéttől.

–  Jó ideje foglalkozom a pránanadival, amely az univerzum gyógyító energiájának begyűjtését és továbbadását jelenti. Négy-öt évvel ezelőtt ezzel a technikával sikerült meggyógyítanom az egyik kollégámat, aki gégeműtétre volt beutalva. Elkezdtem rajta kézrátétellel segíteni, és olyan jól haladtunk, hogy az eredetileg májusra kiírt műtétjét júniusra halasztották. Végül azonban semmiféle operációra nem volt szükség, mert teljesen felépült, és szerencsére azóta is jól van. Az emberek mellett állatokat is gyógyítottam már energiaátadással: fél évvel ezelőtt elütötték a macskánkat, aki a baleset következtében medence- és combcsonttörést szenvedett. Nem láttunk sok esélyt a gyógyulásra, de mégis kezelésbe vettem. Rövid idő alatt olyannyira rendbe jött, hogy ugrándozott, fára mászott. Sajnos most mégis nagy a szomorúság a családban, mert a nemrég újból elütötték szegényt, és ezt már ő sem élte túl, holtakat pedig azért én sem tudok feltámasztani – zárta le a beszélgetést Athina.


Nem hivatalos gyógymód

Az orvostudomány nem ismeri el a pránanadit mint hivatalos gyógymódot. A tudósok számos kritikát megfogalmaztak a módszerrel szemben, ezért bármilyen jellegű egészségügyi problémával először a kezelőorvost ajánlatos felkeresni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fenyő Ünnep

  Fenyő Ünnep

  Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya, aki minden évben, immár több mint húsz éve egy hatalmas koncerttel búcsúztatja az évet.

 • Hajdú Péter: Azt hittem, rákom van

  Hajdú Péter: Azt hittem, rákom van

  Hajdú Péter saját étterme után az orvosi központját is megnyitotta Törökbálinton. Az egykori tévés nemcsak kiváló üzleti lehetőséget látott az egészségügyben, hanem ő maga is kiemelten figyel arra, hogy ne kapjon el semmilyen betegséget.

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, hogy szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja: egyedül nem megy!