EUR: 323,24 Ft
CHF: 287,77 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Lefoglalták Sorosék migránscsempész hajóját

Elrendelte egy Soros György hálózata által pénzelt álcivil szervezet hajójának lefoglalását Carmelo Zuccaro, a szíciliai Catania ügyésze. A Proactiva Open Arms (POA) nevű, Spanyolországban bejegyzett szervezet hajója állításuk szerint még múlt szombaton szedte fel a Földközi-tenger líbiai partvidékén azt a 216 migránst, akikkel másnap a Cataniához közeli Pozzallo kikötőjében kötöttek ki.

Oscar Camps az embercsempészhajó kapitánya (fotó: wikipedia)

A szíciliai ügyész három személy ellen indított büntetőeljárást embercsempészet gyanújával, köztük a hajó kapitánya, a spanyol állampolgárságú Oscar Camps ellen, aki az illegális bevándorlókat Afrikából Európába szállító POA alapítója és igazgatója. A POA első számú finanszírozója Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa.


Soros György /Fotó: Videograbb

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.

 • A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar nép kultúrája kölcsönösen hatott egymásra, illetve a két népben közös a hit, a hagyományok tisztelete és a család szeretete – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács hétfői budapesti ülésén.

 • Brüsszel és az ENSZ akarata ugyanaz, az illegális bevándorlás legalizálása

  Brüsszel és az ENSZ akarata ugyanaz, az illegális bevándorlás legalizálása

  A szálak összeérnek, ma már világosan látszik, hogy Brüsszel és az ENSZ akarata ugyanaz, ami ugyanis jelenleg az ENSZ-ben és Brüsszelben zajlik, az az illegális bevándorlás legalizálása – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben magyar újságíróknak nyilatkozva.