2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Belföld

Lefoglalták Sorosék migránscsempész hajóját

Elrendelte egy Soros György hálózata által pénzelt álcivil szervezet hajójának lefoglalását Carmelo Zuccaro, a szíciliai Catania ügyésze. A Proactiva Open Arms (POA) nevű, Spanyolországban bejegyzett szervezet hajója állításuk szerint még múlt szombaton szedte fel a Földközi-tenger líbiai partvidékén azt a 216 migránst, akikkel másnap a Cataniához közeli Pozzallo kikötőjében kötöttek ki.

Oscar Camps az embercsempészhajó kapitánya (fotó: wikipedia)

A szíciliai ügyész három személy ellen indított büntetőeljárást embercsempészet gyanújával, köztük a hajó kapitánya, a spanyol állampolgárságú Oscar Camps ellen, aki az illegális bevándorlókat Afrikából Európába szállító POA alapítója és igazgatója. A POA első számú finanszírozója Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa.


Soros György /Fotó: Videograbb

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ma rendezik meg a füredi Anna-bált

    Ma rendezik meg a füredi Anna-bált

    Ma rendezik meg a balatonfüredi Anna Grand Hotel kertjében a 193. Anna-bált, amelyen Sisit idéző ibolyakék porcelánszívekkel, sétakocsikázással, megújított utcabállal és Roby Lakatos koncertjével várják a vendégeket.

  • Ho­lo­kauszt-gya­lázó poltikus tér vissza a Jobbikba

    Ho­lo­kauszt-gya­lázó poltikus tér vissza a Jobbikba

    A dön­tés meg­szü­le­tett, a hét­vé­gén már a rész­le­te­ket is meg­be­szél­ték. Vissza­ke­rül a Job­bik él­vo­na­lába a Duna-parti ál­do­za­tok em­lék­mű­vét meg­gya­lázó, ho­rog­ke­resz­tes le­ve­le­ket kül­döz­gető Kul­csár Ger­gely, a párt ko­rábbi fon­tos po­li­ti­kusa – írja a Ripost.