EUR: 325,39 Ft
CHF: 279,72 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Külföld

Meggyilkolta barátnőjét egy elutasított afgán menedékkérő

Meggyilkolta 17 éves német barátnőjét egy elutasított afgán menedékkérő Németországban – írta pénteken a Bild című német lap.

A beszámoló szerint az eset a Schleswig-Holstein tartománybeli Flensburgban történt hétfőn. A 18 éves afgán fiatalember 2015-ben érkezett Németországba, és 2016 eleje óta volt párkapcsolatban a későbbi áldozattal.


A lap szerint “normális tinédzser-szerelem” szövődött. A lány még arra is hajlandó volt párjáért, hogy fejkendőt viseljen, de nemrégiben megismerkedett egy másik fiúval – írta a Bild az áldozat egy barátnőjére hivatkozva.

A flensburgi rendőrség vonatkozó közleménye szerint a lányt több késszúrással sebesítette meg támadója. A mentők megpróbálták újraéleszteni, de belehalt sebesüléseibe. Az afganisztáni származású fiatalembert emberölés gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezték.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Lecsukták az elkóborolt mopszot

    Lecsukták az elkóborolt mopszot

    A szabadságra áhítozó mopsz élete legnagyobb kalandja helyett hamar a hűvösön találta magát. A New Jersey-i rendőrök ugyanis gyorsan elkapták a gazdájától elkóborló ebet, majd azonnal le is tartóztatták gaztettéért.

  • A nap képe: Kapás van!

    A nap képe: Kapás van!

    Patrick Marshall több órát töltött a szabadban csak, hogy megvárja a legtökéletesebb pillanatot, hogy lencsevégre kaphassa a halászó rétisast.