EUR: 323,52 Ft
CHF: 287,88 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Extra

Meglopta egy majom Horváth Tomit Balin

Horváth Tomi a Sztárban sztár győzteseként a dicsőségen felül egy Balira szóló utazással is gazdagodott. A felejthetetlen vakációról elsőként számolt be a Lokálnak, és elárulta: a nyaraláson jött rá, hogy felesége sokkal bátrabb, mint ő. Ráadásul egy majom is meglopta.

– A Sztárban sztárnak köszönhetően az elmúlt két hetet Balin töltöttük a családdal. Igaz, a nyeremény csak két főre szólt, de semmiképp nem akartuk itthon hagyni a feleségem gyermekét, Dávidkát. Így hárman indultunk neki a nagy kalandnak, amely örökre felejthetetlen élmény marad – kezdte lapunknak Tomi, aki már az első pillanattól kezdve otthon érezte magát Balin.


– A balinéz emberekben egy az egyben magamra ismertem. A szegénységük ellenére is hálásak mindazért, amijük van. Mérhetetlenül kedvesek, őszinték és segítőkészek. Ők soha nem kiabálnak egymással, ott egy hangos szót nem hallani. A két hét során teljesen átvettük ezt a mentalitást, és mióta hazatértünk, mi is sokkal békésebb, nyugodtabb életet élünk – árulta el Tomi, aki megismerte a sziget ezer arcát.

– Mindennap tíz-húsz kilométert túráztunk, és egy kint élő magyar srác vezetésével olyan helyekre is eljutottunk, amelyek nem tartoznak a közkedvelt turistacélpontok közé. Elmentünk például egy több száz méter magas sziklafalhoz, ahol csak és kizárólag saját felelősségre lehetett lemászni. Dávidkával nem is vállalkoztunk az életveszélyes kihívásra, mondtuk, hogy köszönjük szépen, de mi inkább meginnánk egy kókuszlevet. A feleségem, Andi viszont hajthatatlan, ha kihívásról van szó, előtte nincs akadály. Szinte egyedüli nőként vágott neki az embert próbáló kalandnak, és csodával határos módon épségben megúszta. Nagyon büszke vagyok rá, sokkal bátrabb volt, mint én valaha – árulta el az énekes, akit a nyaralás során meglopott egy majom.


– Sikerült eljutnunk a „majomerdőbe”, ahol az egyik kis állat valamiért kinézett magának. A dzsungelben sétálva a maki odalépett hozzám, hirtelen belenyúlt a zsebembe, és ellopta kekszemet. Ezt követően fogott egy banánt, és szétkente a fejemen. Az élővilág mellett elképesztő látvány volt a vízesés, a kristálytiszta óceán és a forró trópusi eső is, amely nem egyszer elkapott bennünket – áradozott a szigetről Tomi, aki úgy érzi, újult erővel tér vissza a hétköznapokba.

– Balin kellőképpen feltöltődtem, és immár újult erővel folytatom a munkát, hiszen a nyár sok izgalmat tartogat. A kint élő magyar sráccal pedig életre szóló barátságot kötöttem, Zoli még azt is megígérte, hogy májusban hazalátogat a Budapest parkos koncertem kedvéért – árulta el az énekes.

(forrás:Instagram)

(Forrás:Instagram)

(forrás:Instagram)

(forrás:Instagram)

Horváth Tamás

Kapcsolódó Cikkek