EUR: 323,33 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Nekiesett apjának Pamela Anderson fia

Egyre dagad a botrány. Pamela Anderson és Tommy Lee közös gyereke, Brandon nemrég brutálisan megtámadta apját. A 21 éves fiú azt mondja, ő csak védekezett, a részeges Lee támadt először.

Pamela Anderson balhés exférje, az egykori Mötley Crüe 54 éves dobosa, Tommy Lee azt állítja, hogy épp lefekvéshez készülődtek 30 éves menyasszonyával, amikor fia, Brandon rájuk tört és úgy megütötte, hogy elájult. Brittany Furlan nagyon megijedt, azt hitte, hogy párja meghalt az ütéstől. Később Tommy Lee egy fotót is kitett a közösségi oldalára, megmutatta feldagadt, véres száját. Később törölték a posztot.
„Megszakadt a szívem. Megadsz mindent a gyerekeidnek, amire szükségük lehet, de még akkor is ellened fordulnak” – írta Lee, aki szerint fia elrohant a rendőrök kiérkezése előtt és szerinte fegyver is volt nála. A rendőrök jegyzőkönyvet vettek fel, amely szerint Brandon azt mondta, hogy az apja támadt rá, ő csak védekezett.


A vita hátterében az állhat, hogy a Baywatch sztárja nemrég interjút adott arról, hogy egykori férje, Tommy Lee milyen brutálisan verte, amikor ivott. Lee úgy kommentálta, hogy Pamela régi dolgokat hoz fel, mert újak nem történnek vele. Brandonnak nem tetszett, hogy apja nyilvános posztban támadta az édesanyját, ezen vitatkozhattak össze. Pamela Anderson és exférje kapcsolata sosem volt zökkenőmentes, mindennaposak voltak a balhék, a szőke kebelcsoda a hepatitis C-t is Leetől kapta el, amikor közös tetoválótűt használtak.

Fiatal barátnője azt hitte, Tommy Lee meghalt az ütéstől

Pamela Anderson és Brandon /Fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.