EUR: 323,41 Ft
CHF: 285,58 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Nekiesett apjának Pamela Anderson fia

Egyre dagad a botrány. Pamela Anderson és Tommy Lee közös gyereke, Brandon nemrég brutálisan megtámadta apját. A 21 éves fiú azt mondja, ő csak védekezett, a részeges Lee támadt először.

Pamela Anderson balhés exférje, az egykori Mötley Crüe 54 éves dobosa, Tommy Lee azt állítja, hogy épp lefekvéshez készülődtek 30 éves menyasszonyával, amikor fia, Brandon rájuk tört és úgy megütötte, hogy elájult. Brittany Furlan nagyon megijedt, azt hitte, hogy párja meghalt az ütéstől. Később Tommy Lee egy fotót is kitett a közösségi oldalára, megmutatta feldagadt, véres száját. Később törölték a posztot.
„Megszakadt a szívem. Megadsz mindent a gyerekeidnek, amire szükségük lehet, de még akkor is ellened fordulnak” – írta Lee, aki szerint fia elrohant a rendőrök kiérkezése előtt és szerinte fegyver is volt nála. A rendőrök jegyzőkönyvet vettek fel, amely szerint Brandon azt mondta, hogy az apja támadt rá, ő csak védekezett.


A vita hátterében az állhat, hogy a Baywatch sztárja nemrég interjút adott arról, hogy egykori férje, Tommy Lee milyen brutálisan verte, amikor ivott. Lee úgy kommentálta, hogy Pamela régi dolgokat hoz fel, mert újak nem történnek vele. Brandonnak nem tetszett, hogy apja nyilvános posztban támadta az édesanyját, ezen vitatkozhattak össze. Pamela Anderson és exférje kapcsolata sosem volt zökkenőmentes, mindennaposak voltak a balhék, a szőke kebelcsoda a hepatitis C-t is Leetől kapta el, amikor közös tetoválótűt használtak.

Fiatal barátnője azt hitte, Tommy Lee meghalt az ütéstől

Pamela Anderson és Brandon /Fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.