2018. április 20., péntek
Tivadar

Belföld

Orbán Viktor: Nagy a felháborodás Brüsszelben – Videó!

Véget ért a visegrádi négy ország miniszterelnökeinek megbeszélése. Egy fontos téma  is terítékre került, amely a miniszterelnök szerint a Facebookra vonatkozik – derült ki Orbán Viktor közösségi oldalára feltöltött videójából. 

Csütörtökön kezdődött az  európai uniós csúcstalálkozó, amelynek legfontosabb témája Orbán Viktor szerint a bevándorlás.  Brüsszelben a kétnapos találkozón vesznek részt az Európa Unió állam- és kormányfői. A migráció kérdésén kívül a miniszterelnök fontosnak tartotta szóba hozni a nemrég kirobban Facebook-botrányt is.


“Nagy a felháborodás mindenhol, itt Brüsszelben is. Elfogadhatatlan, hogy a Facebook adatbázisát az érintett személyek hozzájárulása nélkül üzleti, de különösképpen politikai kampányok céljaira felhasználják. Ma egyetértés született abban, hogy ezt meg kell akadályozni” – mondta Orbán Viktor a videójában.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Svájcban futtattak magyar lányokat

  Svájcban futtattak magyar lányokat

  Svájcban és Magyarországon is lecsaptak a rendőrök egy prostituáltakat futtató társaság ellen, négyen közülük őrizetben vannak – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság péntek reggel a police.

 • Várakozáson felül nőnek a bérek

  Várakozáson felül nőnek a bérek

  A várakozásoknál lényegesen magasabb, átlagosan 12-13 százalékos keresetemelés lesz idén a versenyszférában, a bértárgyalások a legtöbb helyen már lezárultak – írja érdekképviseleti forrásokra hivatkozva a Magyar Idők pénteki száma.

 • Megkezdődött Gyárfás tárgyalása – Fotók!

  Megkezdődött Gyárfás tárgyalása – Fotók!

  Nem kezdeményezte a Fenyő-gyilkosság felbujtójaként meggyanúsított Gyárfás Tamás előzetes letartóztatását a Fővárosi Főügyészség, így a mai tárgyaláson arról dönt a bíróság, hogy a gyanúsított kap-e nyomkövetőt a bokájára vagy sem.

 • Gyárfás: Abszurd a gyanúsításom

  Gyárfás: Abszurd a gyanúsításom

  Abszurd felvetésnek nevezte meggyanúsítását Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnök és médiavállalkozó Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében.