EUR: 323,96 Ft
CHF: 285,32 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Orbán Viktor: Nagy a felháborodás Brüsszelben – Videó!

Véget ért a visegrádi négy ország miniszterelnökeinek megbeszélése. Egy fontos téma  is terítékre került, amely a miniszterelnök szerint a Facebookra vonatkozik – derült ki Orbán Viktor közösségi oldalára feltöltött videójából. 

Csütörtökön kezdődött az  európai uniós csúcstalálkozó, amelynek legfontosabb témája Orbán Viktor szerint a bevándorlás.  Brüsszelben a kétnapos találkozón vesznek részt az Európa Unió állam- és kormányfői. A migráció kérdésén kívül a miniszterelnök fontosnak tartotta szóba hozni a nemrég kirobban Facebook-botrányt is.


“Nagy a felháborodás mindenhol, itt Brüsszelben is. Elfogadhatatlan, hogy a Facebook adatbázisát az érintett személyek hozzájárulása nélkül üzleti, de különösképpen politikai kampányok céljaira felhasználják. Ma egyetértés született abban, hogy ezt meg kell akadályozni” – mondta Orbán Viktor a videójában.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megműtötték a soroksári gyilkost

  Megműtötték a soroksári gyilkost

  Szakértők vizsgálják a soroksári gyilkos cellájában lévő mobiltelefonokat. Az egyik készülék feltehetően az áldozaté. Az is kiderült, hogy Kardosné Gyurik Krisztina orrba üthette R.

 • Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Az Országgyűlés európai ügyek bizottsága azt kéri, hogy a parlament ne engedjen a bevándorláspárti brüsszeli zsarolásnak a Soros-Sargentini-jelentéssel kapcsolatban.

 • A jövő közlekedése Budapesten

  A jövő közlekedése Budapesten

  A Hello Tomorrow idén januárban alakult magyar képviseletének bemutatkozó rendezvényén Európa legizgalmasabb, mobilitással foglalkozó vállalkozásai is jelen lesznek.

 • Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Jó reggelt, Magyarország! – köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök követőit a Facebook oldalán, egy friss fotóval. Karjában harmadik unokája, Anna Adél, Orbán Ráhel és Tiborcz István második lánygyermeke, ezzel hivatalosan is bemutatták az Orbán család legújabb tagját.