EUR: 325,74 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Külföld

Őrjöngő migráns támadt a riporternőre élő adásban – Videó!

Felvétel alatt támadta meg a riporternőt egy migráns Brüsszelben.A feldühödött bevándorlót nem lehetett lenyugtatni,pedig többen felszólították, hagyja békén az olasz televízió munkatársát.

Feldühödött migráns támadt élő adásban egy olasz riporternőre a brüsszeli Molenbeek negyedben. A dzsihadisták fővárosának számító negyedről az elmúlt napokban forgatott videót Deutsch Tamás. A negyedben a szocialista városvezetés tervszerűen telepítette be a migránsokat, manapság a városvezetés mindent elkövet a migránsok kiszűrése ellen – írja az Origo.


A támadás éppen ott történt, ahonnan pár nappal ezelőtt Deutsch Tamás is bejelentkezett.

Április 8-án megakadályozhatjuk, hogy Magyarország bevándorlóország legyen és tehetünk azért, hogy magyar ország maradjon – hangsúlyozta vasárnap közzétett Facebook-üzenetében Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője.

A Brüsszel Molenbeek városrészében forgatott kisfilmen a politikus arról beszélt: a korábban franciaajkú keresztény munkások lakta kerület mostanra az európai dzsihádisták fővárosa lett, mivel a két évtizeden keresztül hivatalban lévő szocialista polgármester tudatos betelepítési politikájának eredményeként 30-40 ezer észak-afrikai költözött oda.

Kapcsolódó Cikkek

  • A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    A NASA két csúcsműszerét használták magyar kutatók

    Az exobolygókra vadászó Kepler és a fiatal csillagrendszerek infravörös sugárzását vizslató Spitzer űrtávcső egyesített erejével tárta fel egy magyar kutatócsoport a DQ Tau rendszerében zajló fizikai folyamatokat – közölte a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) pénteken az MTI-vel.

  • Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Semjén Zsolt magánlátogatást tett Betlehemben

    Magánlátogatást tett Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Betlehemben, ahol megtekintette a felújítási munkálatokat a Születés templomában, amelyekhez Magyarország 2011-ben – első külföldi államként – és 2018-ban is pénzadománnyal járult hozzá – közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.