EUR: 323,19 Ft
CHF: 287,30 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Tizennyolcra nőtt a Czeglédy-ügy gyanúsítottjainak száma

Egy 26 éves férfit vettek őrizetbe kedden hajnalban a Czeglédy-üggyel kapcsolatban – tudta meg a Pesti Srácok. A portál szerint az újabb gyanúsított, K. Árpád is szombathelyi, Czeglédy munkaközvetítő cégében, a Human Operatorban tevékenykedett, és egy ideje már Németországban, egy kinti cégnél dolgozik.

A Pesti Srácok információi szerint K. Árpád a középiskola elvégzése után azonnal a szocialisták ügyvédje mellé szegődött, de pontosan nem tudni, mi lehetett a munkaköre, annyit sikerült kideríteni, hogy szervezett, ügyeket intézett. A férfi egyébként Czeglédy médiabirodalmához is kötődik. A Nyugat Média égisze alá tartozó Rangadó sportportál főszerkesztőjének, Pál T. Gábornak közeli jó barátja – egyesek szerint élettársa. K. őrizetbevételével a Czeglédy-ügynek már 18 gyanúsítottja van.


Mint ismert: Czeglédy Csabát, az MSZP–DK–Együtt szombathelyi önkormányzati képviselőjelöltjét, Gyurcsány Ferenc és Botka László ügyvédjét hatmilliárdos adócsalással gyanúsítják, emiatt ül előzetes letartóztatásban. Czeglédy egy választási trükkel egy napra kiszabadult, de azóta újra rács mögött van.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Meg kell változtatni Magyarország “leányvállalat-ország” arculatát

  Meg kell változtatni Magyarország “leányvállalat-ország” arculatát

  Meg kell változtatni Magyarország “leányvállalat-ország” arculatát, meg kell teremtetni az ideális környezetet, melyben az innovatív termékfejlesztési folyamatokat Magyarországon, magyar munkaerővel végezhetik el a vállalatok – mondta Palkovics László innovciós és technológiai miniszter egy szakmai rendezvényen kedden Budapesten.

 • Abszurd vádakkal támadják Magyarországot

  Abszurd vádakkal támadják Magyarországot

  Abszurd vádakkal támadják Magyarországot – hangsúlyozta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a Frankfurter Allegmeine Zeitung (FAZ) című konzervatív német lap keddi számában.

 • Egymással szemben állt meg két vonat Zalában

  Egymással szemben állt meg két vonat Zalában

  Engedély nélkül indítottak el egy vonatot Zalaegerszegről, a szemből érkező szerelvénnyel együtt azonban biztonságos távolságra megálltak egymástól – közölte a MÁV Kommunikációs Igazgatósága kedden az MTI megkeresésére.

 • Párizs és Berlin számíthat Budapestre a Nyugat-Balkán fegyvermentesítésében

  Párizs és Berlin számíthat Budapestre a Nyugat-Balkán fegyvermentesítésében

  Franciaország és Németország továbbra is számíthat Magyarországra a kézi- és könnyűfegyverek elterjedése elleni ENSZ-program sikerre vitelében – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a programmal kapcsolatos francia-német koordinációs kezdeményezésről kedden Párizsban megrendezett konferencián felszólalva.