2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Külföld

Újabb francia városban kerültek többségbe a migránsok

Újabb francia város esett el, mindenütt hódítanak a szélsőséges iszlám tanok.

A francia kisvárosban Sarcelleben, a lakosság minden ellenállása ellenére a mohamedán vallás hívei a folyamatos migráció és betelepítések miatt megerősödtek és többségbe kerültek.
A helyi lakosság mintegy 5 éves folyamat alatt jutott el oda, hogy az egykori széles körben pozitív reputációnak örvendő zsidó kisebbsége (“Kis-Jeruzsálem”)mellett ma már a muzulmánok kerültek többségbe. Írásában a Figaro azt is megemlíti, hogy  jelenleg az önkormányzati vita napirendjén a muzulmánoknak történő juttatások, kedvezmények szerepelnek. A Figaro arra is utal, hogy ebben a kisvárosban követték el az egyik legszörnyűbb antiszemita támadást Franciaországban, amikor 2014-ben súlyos antiszemita zavargások törtek ki a városban. A muszlim befolyás sajnos nem a muzulmán vallás enyhe dogmáin alapul, hanem a Franciaország szerte megállíthatatlanul terjedő szalafista tanokon, akik a városi mecsetet uralják.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Pusztító Florence

    A nap képe: Pusztító Florence

    Emelkedett az Egyesült Államok keleti partvidékén pusztító Florence trópusi vihar halálos áldozatainak száma, közben Észak-Karolinán tornádók söpörtek végig.

  • Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

    Ezreket kapcsolt le az áramhálózatról egy macska

    Több, mit 7500 New Orleans-i ügyfelet kapcsolt le az áramellátásról egy kóbor macska, amikor az bejutott a szolgáltató telephelyére. Az áramszünet leginkább a város üzleti negyedét és néhány szomszédos környéket érintett, a közüzemi szolgáltató pedig egyelőre nem jött rá, hogy a cica mégis hogyan tudta megkerülni az állomás biztonsági eszközöket.