EUR: 312,78 Ft
CHF: 261,13 Ft
2018. április 27., péntek
Zita

Külföld

Újabb francia városban kerültek többségbe a migránsok

Újabb francia város esett el, mindenütt hódítanak a szélsőséges iszlám tanok.

A francia kisvárosban Sarcelleben, a lakosság minden ellenállása ellenére a mohamedán vallás hívei a folyamatos migráció és betelepítések miatt megerősödtek és többségbe kerültek.
A helyi lakosság mintegy 5 éves folyamat alatt jutott el oda, hogy az egykori széles körben pozitív reputációnak örvendő zsidó kisebbsége (“Kis-Jeruzsálem”)mellett ma már a muzulmánok kerültek többségbe. Írásában a Figaro azt is megemlíti, hogy  jelenleg az önkormányzati vita napirendjén a muzulmánoknak történő juttatások, kedvezmények szerepelnek. A Figaro arra is utal, hogy ebben a kisvárosban követték el az egyik legszörnyűbb antiszemita támadást Franciaországban, amikor 2014-ben súlyos antiszemita zavargások törtek ki a városban. A muszlim befolyás sajnos nem a muzulmán vallás enyhe dogmáin alapul, hanem a Franciaország szerte megállíthatatlanul terjedő szalafista tanokon, akik a városi mecsetet uralják.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Rohamosan nő a mobilos fizetések száma

  Rohamosan nő a mobilos fizetések száma

  Rohamosan emelkedik a mobil eszközökkel bonyolított fizetések száma Kínában, miközben a személyi számítógépekről kezdeményezett fizetések visszaszorulóban vannak.

 • Betiltották az Ubert Bécsben

  Betiltották az Ubert Bécsben

  A bécsi kereskedelmi bíróság ideiglenesen megtiltotta személyszállító tevékenység folytatását az Uber internetes fuvarmegosztó szolgáltatást nyújtó amerikai vállalatnak, mondván, megsérti a tisztességes verseny szabályait.

 • Marosvásárhelyi iskolaügy: A kisebbségi kérdés nem kizárólag helyi ügy

  Marosvásárhelyi iskolaügy: A kisebbségi kérdés nem kizárólag helyi ügy

  Nem lehet megtiltani a törvényhozásnak, hogy közbelépjen, ha a helyhatóságok nem teszik meg a szükséges intézkedéseket a kisebbségek védelmében, ellenkező esetben a kisebbségi kérdés kizárólag helyi üggyé válna – állítja az a négy romániai alkotmánybíró, aki különvéleményt fogalmazott meg a marosvásárhelyi iskolaügyben.