2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Debrecen

Világrekordért emeltek

Debrecenben már advent idején elkezdődött a családok éve. Ebben az időszakban a programok elsősorban a családokat szólították meg, de a rendezőelv továbbra is ez maradt – hangsúlyozta Széles Diána alpolgármester. Így örömmel kapcsolódott városunk a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomhoz, és a Kölcsey Központ az egyik kiemelt vidéki helyszíne lett az országos családi napnak.

A programsorozatnak része volt egy világrekord-kísérlet is, amelyen bárki részt vehetett. Ugyanabban az időpontban az ország több pontján emelték fel a szülők kisgyermekeiket, amivel egyrészt szeretnék beállítani az egyszerre felemelt gyerekek világrekordját, másrészt pedig ezzel az akcióval kívánják felhívni a figyelmet a gyermekvállalás fontosságára.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.