EUR: 323,26 Ft
CHF: 282,42 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Extra

A nap idézete:

„Ez legalább olyan lesz, mint a Ponyvaregény. Házról házra alakítottuk át Los Angelest a hatvanas évek Hollywoodjává. DiCaprio és Brad Pitt pedig első alkalommal szerepel együtt egy filmben” – mondta Quentin Tarantino új mozijáról, a Manson-szekta gyilkosságairól szóló Once Upon a Time in Hollywoodról.

Róma, 2016. január 28.
Quentin Tarantino Oscar-díjas amerikai filmrendező az Aljas nyolcas (The Hateful Eight) című westernje római bemutatóján 2016. január 28-án. Quentin Tarantino három kategóriában Oscar-díjra jelölt alkotását február 4-től vetítik Olaszországban. (MTI/EPA/Ettore Ferrari)

Kapcsolódó Cikkek

 • Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé visszavonul?

  Michael Bublé világhírű kanadai dzsesszénekes véget vetett a visszavonulásáról elterjedt pletykáknak: az új albummal jelentkező Grammy-díjas előadó szerint félreértették a szavait.

 • Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi: Anyu álmát váltottam valóra

  Szandi és Vastag Csaba óriási bravúrt hajtottak végre a TV2 Csak show és más semmi című műsorában, mikor légtornász mutatványukkal megnyerték az első adást.

 • Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Dakota szexi hassal cáfolja a terhességet

  Nemrég arról írtak a lapok, hogy az „…ötven árnyalata”-filmek sztárja, Dakota Johnson és kedvese, a Coldplay frontembere, Chris Martin első gyermeküket várják. Nemrég az énekes házánál rózsaszín és kék lufikat fotóztak, és a fotósok azt hitték, hogy babaváró parti volt, de állítólag csak Dakota születésnapját ünnepelték.

 • Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Humorral üti el a változókort Szulák Andrea

  Szulák Andrea 3 évvel ezelőtt vált el gyermeke édesapjától, s azóta főleg kislányára, Rozinára, és a munkájára koncentrál, azon belül is kiváltképp a Menopauza című musicialre.