2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Belföld

Alpári módon gyalázkodtak a tüntetésen

Továbbra sem tudja elfogadni a a választási vereséget az ellenzék. A szombati tüntetésen a magukat demokratának mondó demonstrálók a kormánypárt politikusait és szavazóit alpári módon gyalázták.

A bevándorláspárti tőzsdespekuláns az ukrajnai és a grúziai modellt próbálta Magyarországra is átültetni, deaz április 8-i választás eredménye és a hatalmas, csendes többség bebizonyította, nem kér a káoszból. A szombati demonstráción a tömegben több volt az angol nyelvű felirat, mint a magyar. Minden bizonnyal ezzel is a spekulánsnak akartak üzenni a résztvevők, hogy híven követik parancsait – írja az Origo.


A lap beszámolójából kiderül a demonstráció megint nem szólt másról, mint a kormánypárti politikusok alpári gyalázásáról és a vidéken élő emberek gyalázásáról. Persze a kabinet szavazói sem maradtak ki, őket egyszerűen csak birkának nevezték az úgynevezett „felvilágosult és haladó” demonstrálók, akik szóban egyébként nagyon toleránsak minden mássággal szemben. Persze nem maradhatott el a nőverő Juhász Péter pártjának a tarhálása sem.

A felszólalók beszédét gyakorlatilag Soros György diktálta tollba, mivelmindegyikük hitet tett a migránspárti tőzsdespekuláns senki által meg nem választott szervezetei mellett – áll az Origo cikkében, amiből az is kiderül, hogyan ment neki az ellenzéknek a színpadon felszólaló Márki-Zay Péter.


Mint arról már beszámoltunk, a Ripost információi szerint a színpadról Gurmai Zita, az MSZP elnökségi tagjának fia, régi szocialista pártvezető, Gulyás Balázs szervezi, vezényelte az eseményeket, de a legnagyobb összeggel Gyurcsány Ferenc támogatta a tüntetéseket.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek