EUR: 317,97 Ft
CHF: 271,89 Ft
2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Sport

Bolti pezsgőt kaptak az olimpiai bajnokok

Usain Bolt elküldte a beígért pezsgőt a téli olimpiai bajnok magyar gyorskorcsolyaváltónak. A sprinter még a játékok előtt kijelentette: pezsgővel lepi meg azt a győztest, aki a védjegyévé vált pózban áll a dobogóra.

Az olimpiai és világbajnok sprinter nem a levegőbe beszélt, s miután a Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor alkotta kvartett „boltosan” ugrott fel a phjongcshangi dobogó tetejére, elküldte a beígért pezsgőt – hangzott el a Rádió 1 reggeli műsorában. A bizonyító erejű fotót már jóval korábban kommentálta a tavaly visszavonult futóbajnok az Instagramon, így csupán idő kérdése volt, hogy a magyar váltó megkapja a jól megérdemelt ajándékot. Bolt nem akármilyen pezsgőt küldött, egy hatliteres Mummot, amely alsó hangon 150 ezer forint, mellé pedig hat kisebb kiszerelésű, alig tízezres palackot.


– Alighanem előbb-utóbb közösen megisszuk a pezsgőt valamilyen jeles esemény alkalmával – árulta el a Lokálnak Liu Shaolin Sándor, a váltó oszlopos tagja. – Persze kiderítjük, mennyi ideig őrzi élvezeti értékét, aztán valamikor kidurrantjuk, s persze eltesszük emlékbe az üveget, amely mellé Usain Bolt oklevelet is mellékelt.

/Fotó: MTI

Kapcsolódó Cikkek

  • Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

    Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

    Újabb sikeres hétvégén van túl Keszthelyi Vivien, aki egyedüli magyarként, s egyben a világ legfiatalabb GT-kategóriás női autóversenyzőjeként ezúttal a németországi Lausitzringen gyarapította értékes pontjait két, a beállítási nehézségek miatt erőn felül megszerzett negyedik helyezésével.

  • Ronaldo vs. Szalah

    Ronaldo vs. Szalah

    Szombaton, Kijevben rendezik a szezon legjobban várt találkozóját. A labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében a két érdekelt csapat a Real Madrid és a Liverpool lesz.