2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Boros Lajos: Csak két évre elegendő tartalékom van

Boros Lajos sürgős szívműtétre vár, amit tüdőkapacitása és a testében lévő gyulladás miatt néhány héttel el kell halasztani. Az ATV Esti Frizbijének felvételén mesélt nehéz anyagi helyzetéről is: mint mondta, már csak kétévi tartaléka van, mert manapság semmi bevétele nincs.

Boros Lajos
Fotó: Mészáros Diána

Boros Lajos úgy tudta, hogy április végén, május elején végre kés alá feküdhet és elvégeznek rajta egy sürgős, életmentő szívbillentyűműtétet. A leletek azonban arról árulkodnak, hogy Lali király még mindig nem erősödött meg eléggé az operációhoz. Tüdeje nagyon gyenge, fogai a cukorbetegség miatt meglazultak, ráadásul be is gyulladtak, így el kellett halasztani a műtétet. – Mindennap új leletek érkeznek, a rákról szóló álhírekkel azonban biztosan a puszta jó szándék vezérelte a cikkek íróit, mert amióta ezek megjelentek, az utcán megállítanak, köszönnek, sajnálnak és szeretnek – mondta Boros az ATV Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén a tőle megszokott szarkazmussal. – A gége felől remek kilátás nyílik egyes vizsgálatokkal a szívbillentyű felé, nos, az enyém az orvosok szerint úgy néz ki, mint két vitorlázó-repülőgép, amelyek összeütköztek, szóval nem túl jó a helyzet – summázta Boros, akinek tüdőkapacitása túl alacsony a műtéthez. – A légzésfunkcióm negyvenszázalékos, ami kevés ahhoz, hogy mély altatásba tegyenek. Emiatt most mindennap tüdőtágító port kell beszívjak – mesélte korábban a Ripostnak Boros. A rádiós a műsor felvételén ingatag anyagi hátteréről is beszélt, ami nehezíti a gyógyulást. Mint mondja, ugyan 110 ezer forintos nyugdíja van, de korábbi életszínvonala fenntartásához ez nem elég. Megtakarításaiból azonban már csak két évre elegendő tartaléka van. – Van egy nagyon pici, nagyon lelkes táborunk, akiknek e-mailen küldjük hetente az adásokat, amiket Vogával felveszünk. Ennek van egy előfizetői díja, de nem ebből élek, ebből nem tudnék. A korábbi kereseteimből félretett tartalékot éljük fel a feleségemmel. Persze nem azon az életszínvonalon, ahogy azelőtt. Iszonyú sok szerénységet tanultam. Az pedig, hogy most nincs bevételem, rettenetesen zavar, de a feleségem azt mondja, csináljak úgy, mintha nyertem volna, majd ha elfogy, gondban leszünk, addig nem. Engem azonban bánt. Amikor rám parancsol a család, hogy menjünk el élményfürdőbe, háromhavi megtakarítás lesz oda – mondta megdöbbentő őszinteséggel Lajos, akinek műsorára Hajdú Péter azonnal feliratkozott. – Nagyobb összeget nem fogok utalni Lajoséknak, mert az lehet, hogy kellemetlen lenne, de már ma feliratkozom a műsorukra – mondta a Lokálnak Hajdú a műsor felvétele után. A teljes beszélgetés vasárnap este lesz látható az ATV-n.


Boros Lajos
Fotó: Mészáros Diána

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.