EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Extra

Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

 A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csupán szép szavakkal, hanem több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhetne. A színésznő a Lokálnak elárulta: ha nem talál társat, örökbe fogad. 

– A jelenlegi állapot szerint 9750 férfi keresett meg ajánlattal, de egy se volt olyan, akit randevúra érdemesítettem volna. Hihetetlen módon kell szelektálnom, mert borzasztóan sok a stílustalan és komolytalan. Meg hát én nyomozok is, utánanézek a jelentkezők személyazonosságának. A közösségi oldalakon kívül hatósági személyek segítségét kérem, akik részletes leírást adnak az urakról. – számolt be a férjkeresés jelenlegi állásáról Emese, aki nemcsak kérőket, hanem több száz milliós pénzbeli ajánlatokat is kap szüzességéért cserébe. 


– Most akkora licitharc van, hogy a legutolsó ajánlatom 300 millió dollár (75 milliárd forint) volt, amit egy amerikai üzletember ajánlott fel azután, hogy látta, pénzbeli ajánlatokat is kapok. Szeretném leszögezni, hogy nem fogadtam el, mert az úriember nős, családos férfi volt, akinek elég erkölcstelen az előélete is. Engem nem a pénz motivál– vallott vágyairól a szűz. A színésznő nagyon szeretne gyereket, azt se tartja kizártnak, hogy ha nem talált társat, örökbe fogad.

– Szeretnék majd gyermeket. Ha nem találom meg az igazit, gondolkodtam már más opciókon is, mint például az örökbefogadás. Egy árva gyermeknek életet, reményt és örömöt adni csodálatos dolog – tette hozzá.


Kapcsolódó Cikkek