2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Extra

Ezt a magyar festményt kapta Antonio Banderas

Nemrég mutatták be Antonio Banderas főszereplésével a Géniusz: Picasso című Magyarországon forgatott sorozatot. A spanyol sztár egy magyar grafikustól is kapott egy műalkotás.

Szász Zsófi korábban már a Trónok harca sztárjait is megörvendeztette egy-egy alkotásával. A 29 éves grafikus korábban elárulta a Lokálnak, hogy öltöztető barátnője a Trónok harca produkcióban dolgozik, az ő segítségével jutottak el alkotásai a szereplőkhöz.


„Amikor decemberben végeztek a forgatással, akkor kapták meg a színészek az ajándékukat, én pedig a képeket róluk. Hihetetlenül felemelő érzés volt, hogy egy világszinten ismert sorozat színészei az én munkámmal fotózkodnak. A színészeknek elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy az utolsó forgatási napjuk végén rászánták azt a két percet, hogy elkészülhessenek a fotók” – mondta tavaly nyáron a Lokálnak Zsófi, aki maga is Trónok harca-rajongó.

Nos, úgy tűnik Zsófi Antonio Banderast is kedveli, ugyanis őt is meglepte egy festménnyel. A spanyol sztár az elmúlt hónapokat Magyarországon töltötte, hiszen hazánkban forgatták a National Geographic Picassoról szóló sorozatát. Zsófi posztjából kiderül, hogy ismét öltöztető barátnője segítségével tudta átadni a művet Banderasnak.


Ééés célba ért az ajándék! 😉 Antonio Banderas kapta a Picasso képet – saját karakter fotója alapján-, forgatási…

Gepostet von szaszsofi am Sonntag, 22. April 2018

Zsófi öltöztető barátnője is nyilatkozott korábban a Lokálnak. A szír–magyar származású Cheikh Asaad Cynthia irodai munkáját feladva évekkel ezelőtt kezdett sylistként, színészöltöztetőként filmekben dolgozni. A Trónok harca stábjához pedig 2016-ban csatlakozott. Cynthiának, mivel csaknem mindennap valamelyik főszereplő közelében dolgozott, sikerült némiképp megismernie a színészeket. Mint mondja, túl sok idő nincs a barátkozásra, néhány jóleső mondat azonban mindig belefér az idejükbe.

– Ugyan nem a Ser Davost alakító Liam Cunningham a sorozat főszereplője, ennek ellenére majdnem minden jelenetben ott van – mondta nevetve –, talán ő az a színész, akit a legjobban megkedveltem. Vele találkozom ugyanis a legtöbbet. Mindig megnevettet, amíg ráigazítom a ruhát, és neki vannak a legjobb poénjai. Mellette persze a többi főszereplőnek is mi hárman, színészöltöztetők segítjük fel a jelmezét. Sokszor dolgoztunk együtt a Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke-kal és az Arya Starkot megformáló Maisie Williamsszel, és persze Lena Headeyvel, aki Cersei Lannistert személyesíti meg.

A Géniusz második évada Pablo Picasso életét mutatja be, a legendás festőt pedig – legalábbis egyik életszakaszában – Antonio Banderas játssza. A háromszoros Golden Globe-jelölt színészt teljesen átalakították a szerep kedvéért, műszemöldököt és ősz parókát viselt a forgatáson. Picasso gyerekkorát, festővé válását és kusza magánéletét is bemutatja a National Geographic sorozata – írta korábban az Origo.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek