EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Eger

Fedezzük fel a természetet!

Teljes gőzzel üzemelnek a turisztikai látványosságok és a kirándulóhelyek Heves megyében. Alig vártuk, hogy végre birtokba vehessük a természetet a hosszú és látszólag véget nem érő telet követően. Megyénkben számos intézkedést tettek azért, hogy a jó idő beköszöntével mindenki ellátogathasson kedvenc helyére, amely télen még nem biztos, hogy alkalmas volt erre. Ilyen helyszínek voltak az erdei kisvasutak vonalai, a szilvásváradi Erdei Szabadtéri Múzeum, a túraútvonalak, amelyekre fák dőltek, vagy a néhány kilátó, amelyek körül fakitermelés, csemeteültetés zajlott. A szakemberek munkájának köszönhetően most már minden terület nyugodtan látogatható.

A hétvégén több ezren látogattak el a gyönyörű, világhírű – és most igen bővizű – Fátyol vízeséshez Szilvásváradra

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.