EUR: 323,35 Ft
CHF: 287,63 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Program

Fehér Angyal az Akváriumban!

 A Kelemen Kabátban zenekarnak most már tényleg lesz lemezbemutató koncertje az Akváriumban! Mint azt a csapat tudatta a rajongókkal, az énekes Horváth Boldi betegsége miatt a nagy eseményt kénytelenek voltak elhalasztani, de mivel szerencsére most már teljesen meggyógyult, a tőlük megszokott show-val készülnek az április 14-i fellépésre.

A Kelemen Kabátban közleményben tudatta, hogy a korábban az A38-ra meghirdetett koncert Boldi vírusos fertőzése miatt elmarad, amit persze ő és a zenekar is nagyon sajnált, de beszélni is alig tudott, így az éneklés szóba sem jöhetett. Április 14-én szombaton azonban a közönség hallhatja a Fehér Angyal című legújabb Kelemen Kabátban album dalait. Nem véletlenül hangsúlyozzuk, hogy élőben, hiszen azokat rendhagyó módon március közepétől minden hét szerdáján, más és más médiafelületen mutatták be. Aki hallotta a nótákat meggyőződhetett róla, hogy a könnyed hangzás és a jellegzetes szövegvilág megőrzése mellett a Kelemen Kabátban sokat komolyodott az elmúlt időszakban. Mint azt Boldi mondta, sokkal hitelesebb és önazonosabb lett a zenekar.


 

Ahogy a  novemberi, teltházas Akvárium Nagy Hallban adott nagykoncertjükön, most is különleges látványra, sztárvendégekre és sok más meglepetésre számíthatnak mindazok, akik elmennek a koncertre.

Hallgassa meg a dalokat:

Majomketrec

https://www.youtube.com/watch?v=imbu2nHYWxk&feature=youtu.be

Induljon A Banzáj

https://www.youtube.com/watch?v=JxKTafqmJoE&feature=youtu.be

Úton

https://www.youtube.com/watch?v=VMIAVVtEPyg&feature=youtu.be

Tombolunk feat  Fluor Tomi

https://www.youtube.com/watch?v=frOt0APImDE

Kapcsolódó Cikkek