EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Belföld

Folytatódik Soros bosszúhadjárata

Soros György egy összehangolt akció keretében sorozatosan támadja  Magyarországot a Fidesz–KDNP választási győzelme óta. Immár az Európai Parlament második bizottsága indítaná el hazánk ellen a legsúlyosabb, hetes cikk szerinti eljárást.

Az Európai Parlament (EP) Soros Györggyel a háta mögött kegyetlen módon megtámadta Magyarországot. Április 12-én a LIBE bizottság szőtt hazugságokkal átitatott tervet hazánk ellen, amikor Soros György embere, a zöldpárti Judith Sargentini bemutatta hazánkat lejárató jelentését. Ezt véleményezte szerdán az EP költségvetési ellenőrző bizottsága, akik Soros utasításainak megfelelően támogatták a koholmányokat. A testület szerint indokolt Magyarországgal szemben a hetes cikkely szerinti eljárás, ami akár a szavazati jogunk megszüntetésével és a támogatási pénzek elvonásával is járhat. Mindezt azért, mert nem fogadunk be menekülteket.


Judith Sargentini /Fotó: Wikimedia

– Ez egy koncepciós eljárás alapdokumentuma. Ebben válogatott hazugságok vannak. Ténybeli tévedések, amelyek az egész dokumentum hitelességét megkérdőjelezik – fogalmazott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

A hazánk elleni hadjárat csütörtökön folytatódott, amikor ismét a LIBE bizottságban próbálták meg a szégyenpadra ültetni Magyarországot. Azaz továbbra is a Soros-terv végrehajtásán ügyködnek Brüsszelben.


– Számos külső szereplő próbált beleszólni a választás kimenetelébe, Brüsszelből is, ám a Fidesz fölényesen nyert. A magyar ellenzék bevándorláspárti, és az emberek nem őket választották. Magyarország magyar ország marad – mondta az ülésen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Szerinte azért bírálják Magyarországot, mert útjában áll a szélsőséges bevándorláspárti terveknek.

Emellett az EP egységesítené a menekültügyi eljárásokat, vagyis ellehetetlenítené a magyar határzárat. Ez szintén jól illeszkedik a Soros-tervbe.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felszólal Brüsszelben, az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottságának (LIBE) ülésén
MTI Fotó: Kkm

 

 

Április 8.: Kétharmados győzelmet arat a Fidesz–KDNP.

Április 12.: Súlyos rendszerszintű kockázatokat lát Magyarországon és javasolja a 7. cikkely elindítását hazánk ellen az Európai Parlament LIBE bizottsága.

Április 16.: Soros György Brüsszelben megbeszélést folytat Frans Timmermansszal, az Európai Bizottság első alelnökével.

Április 25.: Az Európai Parlament költségvetés-ellenőrzési bizottsága is javasolja a 7. cikkely elindítását hazánk ellen.

Kapcsolódó Cikkek