2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Belföld

Hajszál híján múlott egy kutya élete a mozgólépcsőn

Szörnyű vége is lehetett volna a csütörtöki Corvin negyednél történt balesetnek. A hármas metró mozgólépcsője csípte be egy kis kutya mancsát.

A tűzoltók küzdöttek a kis testű kutya életéért, akinek a mancsa a mozgólépcsőbe szorult. A felelőtlen gazdi a lépcsős utazás során nem vette ölbe a kis méretű ebet, így megtörténhetett a baj, még úgyis, hogy a BKV munkatársai felszólították a hölgyet az állat ölbe vételére.


Az állatnak mentés közben hatalmas fájdalmai lehettek. A következőket írta az esettel kapcsolatban egy hölgy a közösségi oldalra:

“A kutyához dr Nádasdi Péter állatorvos ment ki, majd el lett szállítva a Budapesti Állatkórházba, ott pedig megkezdték az ellátását. A lába nem biztos, hogy eltörött. Akit érdekel több infó, az állatkórházban tud érdeklődni. A tűzoltóknak, annak aki betelefonált a rendelőnkbe és az állatkórház dolgozóinak is köszönjük a segítséget.”


Az állatorvos szerint a kutyának lehet, hogy eltört a lába, és a mozgólépcső egyik tüskéje is átszúrta – írja a nlcafe.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek