EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Sport

Hazaengedték a kórházból Mészöly Kálmánt

Mészöly Kálmán, a Vasas legendás labdarúgója és edzője túl van súlyos műtétjén, és immár az otthonában lábadozhat – írja a Nemzeti Sport. A 76 éves sportember az év elején került kórházba, ahol kiderült, hogy szívinfarktuson esett át. Később súlyos gyomorpanaszok miatt komoly műtétre volt szükség, amit gyenge állapota miatt a múlt hétig nem végezhettek el.

– Nem volt étvágyam, és bizony alaposan lefogytam. Eltűntek az izmok a lábamról, de most újra mozogni kezdek. Vissza kell nyerni az erőmet, az életkedvemet. Szerencsére gyógyszert sem kell szednem, de egy étrend-kiegészítőt igen. Csodálatos, hogy végre itthon lehetek. Újra van étvágyam, szép lassan talán megint a régi leszek, ám nem csak ezért szurkolok, hanem a Vasas bennmaradásáért is – mondta a sportnapilapnak a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya.


Kapcsolódó Cikkek

 • Veszélyben Mourinho állása

  Veszélyben Mourinho állása

  Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

 • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.

 • Hajrá, magyarok!

  Hajrá, magyarok!

  Holnap kezdődik az év legnagyobb hazai rendezésű sporteseménye, a budapesti birkózó-világbajnokság.