EUR: 317,97 Ft
CHF: 271,89 Ft
2018. május 22., kedd
Júlia, Rita

Sport

Hazaengedték a kórházból Mészöly Kálmánt

Mészöly Kálmán, a Vasas legendás labdarúgója és edzője túl van súlyos műtétjén, és immár az otthonában lábadozhat – írja a Nemzeti Sport. A 76 éves sportember az év elején került kórházba, ahol kiderült, hogy szívinfarktuson esett át. Később súlyos gyomorpanaszok miatt komoly műtétre volt szükség, amit gyenge állapota miatt a múlt hétig nem végezhettek el.

– Nem volt étvágyam, és bizony alaposan lefogytam. Eltűntek az izmok a lábamról, de most újra mozogni kezdek. Vissza kell nyerni az erőmet, az életkedvemet. Szerencsére gyógyszert sem kell szednem, de egy étrend-kiegészítőt igen. Csodálatos, hogy végre itthon lehetek. Újra van étvágyam, szép lassan talán megint a régi leszek, ám nem csak ezért szurkolok, hanem a Vasas bennmaradásáért is – mondta a sportnapilapnak a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya.


Kapcsolódó Cikkek

  • Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

    Keszthelyi Vivien esélyesként érkezik a Hungaroringre

    Újabb sikeres hétvégén van túl Keszthelyi Vivien, aki egyedüli magyarként, s egyben a világ legfiatalabb GT-kategóriás női autóversenyzőjeként ezúttal a németországi Lausitzringen gyarapította értékes pontjait két, a beállítási nehézségek miatt erőn felül megszerzett negyedik helyezésével.

  • Ronaldo vs. Szalah

    Ronaldo vs. Szalah

    Szombaton, Kijevben rendezik a szezon legjobban várt találkozóját. A labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében a két érdekelt csapat a Real Madrid és a Liverpool lesz.