EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Sport

Ibrahimovic: Nélkülem nem vb a vb

Zlatan Ibrahimovic Jimmy Kimmel műsorában sem hazudtolta meg önmagát. A nemrégiben Amerikába szerződött futballista a közönség mellett az ABC sokat látott showmanjét is megnevette nem éppen szerény válaszaival.

Bemelegítésként elárulta, hogy régóta meg akarta ajándékozni Los Angelest: önmagát adta a városnak. Szerényen megemlítette, hogy átlagos svéd srác, aki feltette Svédországot a térképre, majd hozzátette, ott lesz az oroszországi vb-n. Azt nem részletezte, milyen minőségben.


– Csak azt mondom, amit a Twitteren már megüzentem ötmillió követőmnek: megyek Oroszországba, annál is inkább, mert nélkülem nem világbajnokság a világbajnokság. Enné többet azonban nem mondok, mert rögvest elindulnak az alaptalan találgatások – nyilatkozta az ABC csatorna népszerű esti show-jában Ibra, aki néhány hete intett búcsút a Manchester Unitednek az LA Galaxy kedvéért.

Az a kijelentése, hogy még mindig focizni akar, sokat sejtet világbajnoki szereplésével kapcsolatban. A 36 éves Ibra a svéd válogatott rekordere, 116-szor játszott a csapatban, bár a vb-szereplés kiharcolásában nem volt szerepe, hiszen a 2016-os Eb után lemondta a válogatottságot.

– Nap mint nap felhívnak otthonról, érdeklődnek a hogylétem és a formám felől. Ha jól érzem magam, és ha akarok, akkor ott leszek a vb-n.

 (MTI/EPA/Abedin Taherkenareh)

 EPA/PAUL BUCK

Kapcsolódó Cikkek