EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 21., vasárnap
Orsolya

Sport

Ibrahimovic: Nélkülem nem vb a vb

Zlatan Ibrahimovic Jimmy Kimmel műsorában sem hazudtolta meg önmagát. A nemrégiben Amerikába szerződött futballista a közönség mellett az ABC sokat látott showmanjét is megnevette nem éppen szerény válaszaival.

Bemelegítésként elárulta, hogy régóta meg akarta ajándékozni Los Angelest: önmagát adta a városnak. Szerényen megemlítette, hogy átlagos svéd srác, aki feltette Svédországot a térképre, majd hozzátette, ott lesz az oroszországi vb-n. Azt nem részletezte, milyen minőségben.


– Csak azt mondom, amit a Twitteren már megüzentem ötmillió követőmnek: megyek Oroszországba, annál is inkább, mert nélkülem nem világbajnokság a világbajnokság. Enné többet azonban nem mondok, mert rögvest elindulnak az alaptalan találgatások – nyilatkozta az ABC csatorna népszerű esti show-jában Ibra, aki néhány hete intett búcsút a Manchester Unitednek az LA Galaxy kedvéért.

Az a kijelentése, hogy még mindig focizni akar, sokat sejtet világbajnoki szereplésével kapcsolatban. A 36 éves Ibra a svéd válogatott rekordere, 116-szor játszott a csapatban, bár a vb-szereplés kiharcolásában nem volt szerepe, hiszen a 2016-os Eb után lemondta a válogatottságot.

– Nap mint nap felhívnak otthonról, érdeklődnek a hogylétem és a formám felől. Ha jól érzem magam, és ha akarok, akkor ott leszek a vb-n.

 (MTI/EPA/Abedin Taherkenareh)

 EPA/PAUL BUCK

Kapcsolódó Cikkek

  • Veszélyben Mourinho állása

    Veszélyben Mourinho állása

    Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

  • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.