EUR: 322,57 Ft
CHF: 282,67 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Kármentés folyik az ellenzéki pártokban

Galló Béla politológus szerint kármentés folyik az ellenzéki pártoknál, hogy minél kisebb legyen a presztízsveszteségük a választási vereség után.

Galló Béla hétfőn az M1 aktuális csatornán azt mondta, a baloldalnak a harmadik kétharmados vereség után el kellene végre gondolkodnia azon, hogy ez nem a véletlen műve, és olyan alapkérdéseket kellene felvetniük, mint például a liberalizmushoz való viszonyuk.


Az ellenzék azért is félhet, mert egy erőteljes nyomás mutatkozik aziránt, hogy ezeket a pártokat “vegyék le” a politikai színtérről vagy jelentéktelenítsék el, és helyettük a civil mozgalmakból kinövő új ellenzéki struktúra jöjjön létre – tette hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.