EUR: 323,04 Ft
CHF: 282,02 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Belföld

“Képedet is beverem” – kiszivárgott egy hangfelvétel az LMP-s bunyóról

A 444.hu tett közzé egy hangfelvételt, amelyen hallható, amint Hadházy Ákosra támad április 14-én Sallai Róbert Benedek.

A 444 olvasói forrásra hivatkozva tett közzé egy hangfelvételt arról az LMP-s etikai bizottsági ülésről, ahol április 14-én Sallai Róbert Benedek rátámadt Hadházy Ákosra. Sallai először azt mondta, hogy Hadházy csak eljátszotta, hogy megütötte, később azt mondta, hogy provokálta azzal, hogy kikacagta, de nem részletezte, hogy pontosan mi történt. Hadházy feljelentést tett az ügyben.


A felvételen a következő hallható:

Sallai: … tartott előadást passzív választói jogból bölcs állatorvosként.

Az ülés résztvevője: Ő egy tagunk. Azt mond amit akar, azt is mondhatja, hogy négyszögletes a Föld. Te egy beadványozó vagy.

Sallai: B…..g, ne mosolyogjál már, pofámba…
Az ülés résztvevője:  Robi, Robi, Robi Robi
(Dulakodás hangjai)
Sallai: Hülye seggfej!
(Dulakodás hangjai)
Sallai: …. (nem érthető) nekem mosolyogni, össze-vissza b…..g … képedet is beverem … (nem érthető)

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Németh Zsolt: A rendszerváltozás nem értelmezhető 1956 nélkül

    Németh Zsolt: A rendszerváltozás nem értelmezhető 1956 nélkül

    Az 1956-os forradalom része annak a folyamatnak, amelynek eredménye a rendszerváltozás és az azt követő, harminc éve tartó békekorszak – mondta Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke hétfőn, a Rákóczi Szövetség Műegyemeten tartott október 23-ra emlékező rendezvényén.

  • Ötmillió magyar büszke a rendőrökre

    Ötmillió magyar büszke a rendőrökre

    A felnőtt magyar népesség 63 százaléka ért egyet azzal, hogy Magyarország büszke lehet a rendőreire; ennek ellenkezőjét a megkérdezettek 27 százaléka mondja – derül ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából, amelyet az Astoriánál történt október 23-i rendőri roham 12.