2018. április 20., péntek
Tivadar

Extra

Kilakoltathatják Pécsi Ildikó menyét és unokáját

Költöznie kell Pártos Csillának és fiának Pécsi Ildikó házából. A Lokál értesülése szerint a színésznő ügyvédje, Magyar György elküldte a felszólító levelet, és nem kizárt, hogy ezt végrehajtás követi. A történet pikantériája, hogy a Kossuth-díjas színésznő szerint az egész pereskedés elkerülhető lett volna.

Fotó: Mészáros Diána

Új otthon után kell néznie Pártos Csillának és fiának, Csabának. A volt televíziós műsorvezető ugyanis hamarosan levelet kap dr. Magyar Györgytől, aki érvényesíteni fogja a jogerős bírósági döntést, mely szerint a jogosulatlanul ott lakóknak távozniuk kell a 100 milliót érő budai házból. Eddig erre csak azért nem került sor, mert Pécsi Ildikó a téli hónapokban nem akarta utcára küldeni volt menyét. A türelmi időnek azonban a színésznő részéről vége.


Újabb tárgyalás volt Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügyében, akiket a bírósági épület előtt kaptunk lencsevégre.

 

Pártos Csilla és kisfia

– Pécsi Ildikó jóindulatán múlt, hogy eddig nem indítottunk végrehajtást, aminek keretében akár a hatóság segítségével is érvényre juttathatjuk a jogerős bírósági döntést. Most azonban elfogyott a türelem, a művésznő exmenyének ki kell költöznie az ingatlanból – nyilatkozta dr. Magyar György, és hozzátette: az érintettek között több per is folyamatban van, amelyek kivétel nélkül anyagi természetűek.

A Kossuth-díjas színésznő az üggyel kapcsolatban egy megdöbbentő mondatot mondott a Lokálnak. – Ennek a pereskedésnek elejét lehetett volna venni, ha emberként tiszta szívvel közeledett volna hozzám az unokám édesanyja, de sajnos nem így történt – kommentálta a helyzetet szűkszavúan a színésznő.


Az üggyel kapcsolatban megkerestük Pártos Csilla ügyvédjét is, aki közölte, ügyfelének nem áll szándékában kiköltözni az otthonából.

Mint ismeretes, Sz. Csaba és felesége évek óta pereskedik egymással, mivel nem tudnak megállapodni a vagyonmegosztásról. Csaba állítása szerint szüleitől kapta a házat, amelyben a válásuk után felesége és fia birtokon belül maradt. A házat, amely a nevén volt, édesanyjának ajándékozta. Ezt kifogásolja az exfeleség, aki nem akar egy bőrönddel új életet kezdeni.

Pécsi Ildikó

Újra nagymama lesz

Pécsi Ildikó fiára sok évvel a válás után újra rátalált a szerelem, és hamarosan a közös baba is megérkezik. A színésznő alig várja, hogy megérkezzen az unokája. – Falusi lányként nőttem fel, nagyon babonás vagyok. Egyelőre nem beszélek erről, de hamarosan érkezik a gólya. Óriási ajándék lenne az élettől, ha még egyszer átélhetném az unokázást – mondta korábban a Blikknek Ildikó.

Kapcsolódó Cikkek

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.

 • 23 kilót hízott Charlize Theron

  23 kilót hízott Charlize Theron

  Nagyon megviselte az Oscar-díjas színésznőt, hogy 23 kilót kellett híznia a Tully című film főszerepe miatt. Reggelire cukros shake-et és hamburgert evett, hogy folyamatosan hízzon, így nem érezte jól magát a film forgatása közben.