EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 21., vasárnap
Orsolya

Sport

Kínai bajnok lett a röplabdázó Pádár Krisztián

A magyar válogatott Pádár Krisztián megnyerte a kínai röplabdabajnokságot a Sanghai Golden Age csapatával.

A feladóátló – aki a szezont a Koreai Köztársaságban töltötte – az egyik fél negyedik győzelméig tartó finálé negyedik mérkőzése előtt, 2-1-es állásnál szerződött a sanghaji együtteshez. Első összecsapásán 21 ponttal csapata legjobbja volt a pekingi Beijing Sport VB Association gárdája ellen, s bár az ötödik találkozót idegenben elvesztették, a hatodikon 3-0-ra győztek s 4-2-es összesítéssel megnyerték a bajnoki címet – a magyar röplabdázó közösségi oldalának kedd esti bejegyzése szerint.


Az utolsó mérkőzésen Pádár – aki a koreai liga legponterősebb játékosa volt, s bekerült a szezon álomcsapatába is – 24 pontot szerzett, ezzel ismét együttese legjobbja volt. A sanghaji klub sorozatban negyedszer, összességében tizennegyedszer lett bajnok.

Kapcsolódó Cikkek

  • Veszélyben Mourinho állása

    Veszélyben Mourinho állása

    Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

  • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.