EUR: 322,97 Ft
CHF: 286,01 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Kollányi Zsuzsi: Apa soha nem volt az életem része

Kollányi Zsuzsi másfél éve él boldog párkapcsolatban Attilával, akitől első gyermekét várja. Az énekesnő nagyon vágyik egy kerek, egész családra, hisz gyermekként neki ez nem adatott meg. Zsuzsi a Lokálnak elárulta: tavaly márciusban elhunyt édesapja soha nem tudott igazán szülővé válni.

Kollányi Zsuzsi megannyi felkérés mellett A Nagy Duettben is megcsillogtathatja énektudását Kamarás Iván partnereként. – Hétről hétre óriási megtiszteltetés Kamarás Iván oldalán a TV2 színpadára lépni. Imádok csapatban dolgozni, és azt hiszem, hogy az évek során Majkáék mellett ezt sikerült is bebizonyítanom. Iván egy új kihívást jelent, de nagyon évezem a közös munkát – mondta Zsuzsi, aki párjával való kapcsolatában is igazi csapatjátékosnak tartja magát.


–Attival nagyon jól kiegészítjük egymást. Korábban azt hittem, hogy én egy olyan csaj vagyok, aki könnyen megnyílik szinte bárkinek, de az elmúlt másfél évben rájöttem, hogy ennek épp az ellenkezője az igaz. Ő az első férfi, akiben igazán meg tudok bízni. Mellette tudtam valódi lelki társsá, kiegyensúlyozott nővé, sőt édesanyává is válni – árulta el az énekesnő, aki öt hónapos gyermekét hordja a szíve alatt.

–Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, hogy már az első perctől kezdve mind fizikálisan, mind lelkileg éreztem, hogy egy kis élet növekszik bennem. Amint megtudtam, rögtön elmondtam a páromnak, nem tudtam és nem is akartam előle titkolni. Azóta csak mélyebb és bensőségesebb lett a kapcsolatunk, ami talán abból fakad, hogy mindketten első alkalommal tapasztalhatjuk meg ezt a csodát. Egy hosszú és örömteli tanulási folyamat elején járunk, hisz a felhőtlen boldogság mellett a minden eddiginél nagyobb felelősségérzettel is meg kell barátkoznunk. Hálás vagyok, hogy mindezt az igaz szerelmemmel oszthatom meg, aki tudom, hogy tökéletes és odaadó apja lesz közös gyermekünknek. Nagyon vágyom egy kerek, egész, összetartó családra – vallotta be Zsuzsi, akinek mindez sajnos gyermekként nem adatott meg. Az énekesnő szülei tizenkét éves korában váltak el, de állítja: apja előtte sem volt az élete része.


(fotó: Lövey Rita)

– Épp az ellenkezőjét hozom otthonról, mint amire vágyom. Bennem nem igazán él apakép. Tizenkét éves lehettem, amikor ő elköltözött otthonról, de tulajdonképpen előtte sem érzékeltem, hogy a családunk része lenne. Soha nem volt ott sehol, soha nem jött el velünk sehova. Ezt gyermekként nehéz volt megérteni, és egy darabig az öcsémmel küzdöttünk is azért, hogy összehozzuk a családot, de egy idő után rájöttünk, hogy ez a törekvés nagyon egyoldalú, végül feladtuk. Felnőttként már egyáltalán nem tartottuk vele a kapcsolatot, és most már ha akarnánk se tudnánk, hisz tavaly márciusban elhunyt. Ettől függetlenül én nem neheztelek rá, elfogadtam, hogy nem mindenki alkalmas arra, hogy szülővé váljon. Ő is közéjük tartozott, de ennek valamiért így kellett lennie, s most már nincs bennem harag – zárta a beszélgetést az énekesnő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.