EUR: 324,16 Ft
CHF: 278,71 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Extra

Kórházba szállították Polyák Lillát

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával vitték kórházba Polyák Lillát és kedvesét, Gömöri András Mátét. A szerelmesek épp egy romantikus estét töltöttek otthon kettesben, amikor egy csipogó hangra lettek figyelmesek.
– Nem tudtuk, mi az, kétségbeesve kerestük a zaj forrását, és akkor vettük észre, hogy a szén-monoxid-jelzőnk az. Kissé szédültem és hányingerem is volt – mesélte a Borsnak Lilla, aki párja talpraesettségének köszönheti az életét. – A szakközépiskolában részt vettünk tűzoltóversenyeken, innen tudtam, hogy mi a teendő. Igyekeztem nem pánikba esni, azonnal kinyitottunk minden ablakot, és rohantunk ki a házból, miközben hívtam a mentőket – tette hozzá az Operett sztárja, aki végül párjával együtt szerencsésen megúszta a bajt.

Gömöri András és Polyák Lilla
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

  • Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    A Forbes minden évben összeállítást készít a 100 legjobban fizetett celebről. A lista idén sem maradt el, mi pedig megmutatjuk, hogy ki az öt leggazdagabb és legismertebb híresség, akiknek még az unokái sem fognak szűkölködni.

  • A gyermekeire a legbüszkébb Ákos

    A gyermekeire a legbüszkébb Ákos

    Ákos ötvenedik születésnapja alkalmából nemrég indította útjára jubileumi koncertsorozatát, amellyel egy időben első önéletrajzi könyvét is kiadta.