EUR: 312,97 Ft
CHF: 261,52 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Kórházba szállították Polyák Lillát

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával vitték kórházba Polyák Lillát és kedvesét, Gömöri András Mátét. A szerelmesek épp egy romantikus estét töltöttek otthon kettesben, amikor egy csipogó hangra lettek figyelmesek.
– Nem tudtuk, mi az, kétségbeesve kerestük a zaj forrását, és akkor vettük észre, hogy a szén-monoxid-jelzőnk az. Kissé szédültem és hányingerem is volt – mesélte a Borsnak Lilla, aki párja talpraesettségének köszönheti az életét. – A szakközépiskolában részt vettünk tűzoltóversenyeken, innen tudtam, hogy mi a teendő. Igyekeztem nem pánikba esni, azonnal kinyitottunk minden ablakot, és rohantunk ki a házból, miközben hívtam a mentőket – tette hozzá az Operett sztárja, aki végül párjával együtt szerencsésen megúszta a bajt.

Gömöri András és Polyák Lilla
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.