2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra

Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

Van ám oka a brit királyi családnak az örömre. II. Erzsébet a hétvégén ünnepelte 92. születésnapját egy hatalmas partival, Meghan és Harry készül a májusi esküvőre, Katalin hercegné hétfőn életet adott  kisfiának, ráadásul húga, Pippa is bejelentette, hogy gyermeket vár. 

Úgy tűnik, Fülöp herceg gyengélkedése és Meghan Markle kamu aktképei után boldog időszak vár a brit királyi családra. Katalin tavaly szeptemberben jelentette be, hogy Vilmos herceggel harmadik közös gyermeküket várják, aki tegnap 11 óra 1 perckor meg is született. Az újabb royal baby kisfiú lett és 3800 grammal jött a világra. A baba és Katalin is jól vannak, olvasható a Kensigtone Palace twitter oldalán.


Szinte ezzel egy időben Katalin húga, Pippa is véget vetett a titkolózásnak. A hercegné húga örömmel osztotta meg a nyilvánossággal, hogy első gyermekét várja, és már a 12. hétben jár, így a Middletone testvérek közösen babázhatnak majd.  Pippa és férje, James Matthews egy éve keltek egybe, és már egy ideje szerettek volna közös gyermeket.

Mindezek mellett II. Erzsébetnek a hétvégén tartották a 92. születésnapját. A királynő hozzá méltóan egy hatalmas koncerttel és népes vendégsereggel ünnepelt a Royal Albert Hallban, ahol olyan világsztárok léptek fel, mint Kylie Minogue és Shawn Mendes. Ha ez nem lenne elég, ne feledkezzünk meg Harry és Meghan májusi, rendhagyó esküvőjéről sem, amely egy újabb meghatározó nap lesz a királyi család életében.

Profimedia, MirrorPix

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.