EUR: 322,97 Ft
CHF: 286,01 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Belföld

Máris balhéznak! Így ugrottak Gulyás Balázsnak a tüntetők

Nem kellet sok idő hozzá, hogy a nagy egyetértés megszakadjon a Soros pénzéből tüntető ellenzéknél, akik szombaton alpári módon gyalázkodtak.

Erről tanúskodik az is, hogy a tüntetők egyik csoportja létrehozott az egyik főszervező, Gulyás Balázs ellen egy Facebook-oldalt, amellyel azt akarják elérni, hogy Gurmai Zita fia többet ne szólaljon fel a tüntetéseken. Minden maradt tehát a régiben – írja az Origo.


A portál rátalált egy Facebook-csoportra, amit „Gulyás Balázst le a tüntetések színpadáról” névvel láttak el.

A Facebook-csoportot a hétvégi tüntetők egy csoportja hozta létre az egyik főszervező, az elmúlt nyolc évben főállású tüntizővé váló Gulyás Balázs ellen – ismerteti az Origo.


Forrás: Origo

A csoport bemutatkozása szerint, az azt létrehozóknak az a baja a gazdag MSZP-s múlttal rendelkező, nyolc éve ádáz demokráciaféltő harcot folytató Gulyás fiúval, hogy erősen baloldali kötődéssel bír. Így írnak a csoport bemutatásában:Az oldal célja, hogy rábírja Gulyás Balázst, hogy távozzon a tüntetések színpadjáról. Mindez az ellenzéki egység érdekében, mert ez vele nem sikerülhet.”Az oldalt egyébként két napja – tehát a második tüntetést követően – hozták létre, azóta folyamatosan frissítik, és sorakoztatják az érveket Gurmai fiával szemben, hogy miért nem akarják többet a színpadon látni. Így írnak: „Gulyás Balázs ne lépjen fel többé a tüntetések színpadán, ha ellenzéki egységet akarunk! Gulyás Balázs egy baloldali megosztó karakter, aki sajnos azonnal belekontárkodott a mostani tüntetésbe. Nem ő kezdte a szervezést, de mégis őt kell hallgatnunk és néznünk hétről hétre a színpadon.” – írja az Origo, ahol arra is kitérnek, hogy mi a csoport kérése.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Vandálok gyújtogattak Budapesten

  Vandálok gyújtogattak Budapesten

  Sokmilliós kárt okoztak a fővárosnak azok az ellenzék által felkorbácsolt csoportok, amelyek szerda este Bubi-kerékpárokat vertek szét, padokat gyújtogattak és rátámadtak a Parlamentet őrző rendőrökre.

 • Demeter Márta továbbra is titkolózik

  Demeter Márta továbbra is titkolózik

  Mint arról már korábban beszámoltunk, közérdekű adatigényléssel fordult az Origo Demeter Mártához, annak érdekében, hogy megtudják, kiket foglalkoztat országgyűlési keretéből.

 • Így őrzi a TEK a karácsonyi vásárokat – Fotók!

  Így őrzi a TEK a karácsonyi vásárokat – Fotók!

   A kedd esti strasbourgi terrorcselekményt követően a magyar kormány úgy döntött, hogy fokozott biztonsági intézkedéseket hajt végre, hogy hazánkban még véletlenül se történhessen meg hasonló tragédia mint a francia városban.