EUR: 323,34 Ft
CHF: 285,76 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Belföld

Máris balhéznak! Így ugrottak Gulyás Balázsnak a tüntetők

Nem kellet sok idő hozzá, hogy a nagy egyetértés megszakadjon a Soros pénzéből tüntető ellenzéknél, akik szombaton alpári módon gyalázkodtak.

Erről tanúskodik az is, hogy a tüntetők egyik csoportja létrehozott az egyik főszervező, Gulyás Balázs ellen egy Facebook-oldalt, amellyel azt akarják elérni, hogy Gurmai Zita fia többet ne szólaljon fel a tüntetéseken. Minden maradt tehát a régiben – írja az Origo.


A portál rátalált egy Facebook-csoportra, amit „Gulyás Balázst le a tüntetések színpadáról” névvel láttak el.

A Facebook-csoportot a hétvégi tüntetők egy csoportja hozta létre az egyik főszervező, az elmúlt nyolc évben főállású tüntizővé váló Gulyás Balázs ellen – ismerteti az Origo.


Forrás: Origo

A csoport bemutatkozása szerint, az azt létrehozóknak az a baja a gazdag MSZP-s múlttal rendelkező, nyolc éve ádáz demokráciaféltő harcot folytató Gulyás fiúval, hogy erősen baloldali kötődéssel bír. Így írnak a csoport bemutatásában:Az oldal célja, hogy rábírja Gulyás Balázst, hogy távozzon a tüntetések színpadjáról. Mindez az ellenzéki egység érdekében, mert ez vele nem sikerülhet.”Az oldalt egyébként két napja – tehát a második tüntetést követően – hozták létre, azóta folyamatosan frissítik, és sorakoztatják az érveket Gurmai fiával szemben, hogy miért nem akarják többet a színpadon látni. Így írnak: „Gulyás Balázs ne lépjen fel többé a tüntetések színpadán, ha ellenzéki egységet akarunk! Gulyás Balázs egy baloldali megosztó karakter, aki sajnos azonnal belekontárkodott a mostani tüntetésbe. Nem ő kezdte a szervezést, de mégis őt kell hallgatnunk és néznünk hétről hétre a színpadon.” – írja az Origo, ahol arra is kitérnek, hogy mi a csoport kérése.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Startupok indítását segítik a BME-n

  Startupok indítását segítik a BME-n

  A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) programot indít Startup Campus BME Powered by Hiventures néven a Magyar Fejlesztési Bankhoz (MFB) tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.

 • Tizenkét év fegyházba került az ékszerbolti késes rablás

  Tizenkét év fegyházba került az ékszerbolti késes rablás

  Tizenkét év fegyházra ítélte szerdán kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) azt a férfit, aki a tényállás szerint néhány hónapja két ékszerboltban is rablást kísérelt meg – közölte a Fővárosi Főügyészség.

 • Elgázolt egy embert a Tokaj InterCity

  Elgázolt egy embert a Tokaj InterCity

  Elgázolt egy embert a Debrecen-Miskolc felől a Keleti pályaudvarra tartó Tokaj InterCity délelőtt Aszód és Gödöllő között – közölte a Mávinform az MTI-vel.