EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Sport

Mayweather: A UFC-ben térek vissza!

Nem zár ki egy Conor McGregor elleni visszavágót a veretlen ökölvívó, Floyd Mayweather. Az amerikai szupersztár tavaly a ringben legyőzte az ír harcost, most azonban ketrecben találkoznának.

Floyd Mayweather bejelentette, hogy hajlandó felfüggeszteni visszavonulását és ismét megmérkőzne Conor McGregorral, ha a pénzdíjat megfelelőnek tartja. Tavaly nyáron Mayweather a ringben simán elintézte a UFC sztárját, azonban a visszavágót ketrecben rendeznék.


– Nyugdíjba vonultam és jól érzem magam, de mindenki tudja, hogy egyszer visszavonulok, egyszer meg visszatérek, Ez így működik nálam. Ha újra visszatérek, mindenképpen ketrecben akarok küzdeni – mondta az 50-0-s mérleggel rendelkező ökölvívó.

Mayweather azt is elárulta, hogy beszélt menedzsereivel, akik nem igazán örülnének a visszatérésének, azonban a Showtime és a CBS tévécsatornák busásan díjaznák a lépést.


– Ha sikerül Dana White-tal, a UFC elnökével összehozni egy jó szerződést, akkor érdemes elgondolkozni a visszatérésen. Lehet, hogy csak McGregor ellen küzdenék, de az is benne van a pakliban, hogy többmeccses szerződést kötünk – mondta.

Természetesen a pénztől is függ Mayweather jövője. A tavalyi bokszmeccsen a hírek szerint 300 millió dollárt keresett (75 milliárd forint), míg az ír 100 milliót kapott (25 milliárd forint).

– Hogy meg akarom-e lépni? Hogyne! De csak akkor, ha a pénz is megfelelő, és tudjuk, ha rólam van szó, a pénzzel nem lesz gond. A promóterek beszéljenek a csapatommal, ha zöld ágra tudnak jutni, mehet a biznisz. De az is lehet, hogy meggondolom magam. Floyd Mayweather vagyok, azt csinálok, amit akarok – zárta mondandóját.

 LVNB/ SAM MORRIS via european pressphoto agency. HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES/NO ARCHIVES

Kapcsolódó Cikkek