2018. május 24., csütörtök
Eszter, Eliza

Sport

Megénekelték Görbicz Anitát

Görbicz Anita visszavonulása megihlette egyik rajongóját, Nagy Edinát, azaz Nedint, aki élete első videóklipjét a válogatottnak nemrég búcsút intő kedvencéről készítette. A sajátos hangvételű dalt Görbicz is hallotta, és a Nemzeti Sportnak kifejtette, megtisztelőnek tartja, hogy ő „szolgáltatott” témát a kliphez, és a hogy személye ennyi mindent jelent a drukkereknek.

A dalszerző elmondta, tudja, hogy semmi sem tart örökké, és nem lesz könnyű az sem, amikor eljön a pillanat, hogy Görbicz a kézilabdázástól és Győrtől is elköszön.

 (MTI/AP/Marijan Murat)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Higgadtság és szenvedély

  Higgadtság és szenvedély

  A kispadokra is érdemes lesz figyelni a Bajnokok Ligája-döntőben. Zinédine Zidane, a Real Madrid mestere játékosként és edzőként is megnyerte már a serleget, míg Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere eddig csak az ellenfelek kezében látta azt.

 • Nikolics klubtársa lesz Torres

  Nikolics klubtársa lesz Torres

  Fernando Torres, a nevelőegyesületétől, az Atlético Madridtól a napokban elköszönt világbajnok spanyol labdarúgó az MLS-ben szereplő Chicago Fire-ben folytathatja.

 • Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna játszószőnyeg mellett edz

  Sastin Marianna kisfia társaságában készül a budapesti birkózó-világbajnokságra. A Vasas kiválósága egy év után tért vissza a birkózószőnyegre, és mindössze három és fél hónappal fia, Olivér születése után magyar bajnoki címet szerzett a 62 kilósok között.