EUR: 322,95 Ft
CHF: 285,97 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Megható pillanat! Az első intim kép a brit hercegi utódról!

Miközben megmutatták az alattvalóknak, túlcsorduló anyai szeretettel simogatta meg most született gyermekét Katalin hercegné.

Hétfőn fia születettKatalin hercegnőnek és Vilmos hercegnek, a brit trón majdani várományosának. A hercegnő és a kisfiú – akinek neve egyelőre nem ismert este már haza is tért a kórházból.


Az újszülött a házaspár harmadik gyermeke, és az ötödik a brit trónutódlási sorban, nagypapája, Károly trónörökös, édesapja, Vilmos, valamint bátyja, a 2013. július 22-én született György herceg és nővére, a május 2-án harmadik születésnapját ünneplő Charlotte hercegnő után.

Vilmos és Katalin hétfőn világra jött fia – nővéréhez hasonlóan – valószínűleg nem lesz az Egyesült Királyság uralkodója. Bátyjuk, György viszont édesapját követi majdan a brit trónon.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.