EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Megjósolta halálát Avicii

A múlt héten elhunyt 28 éves svéd DJ 2016-ban vonult vissza, egészségügyi okokra hivatkozva. Túlhajszolt életmódjáról és az alkoholhoz fűződő viszonyáról egy dokumentumfilm is készült, amelyből kiderül, hogy menedzserei akarata ellenére is próbálták rávenni a fellépésekre. – Megmondtam nekik, hogy nem fogok többet játszani, különben meghalok. Annyiszor elmondtam. Koncertekről hallani sem akartam – mondta a zenész, aki nyolc év alatt 813 koncerten volt túl, ami a testét és a lelkét egyaránt kikészítette.

Profimedia, Zuma Press – Archives

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.