2018. augusztus 20., hétfő
István

Belföld

Mentősök segítettek átrendezni a lakást

Mentősök rendezték át egy család nappaliját, mivel a férj a kanapé cipelése közben sérvet kapott. Egy vita után döntött úgy a házaspár férfi tagja, hogy eleget tesz felesége kérésének, és átrakja a nehéz bútort a szoba másik felébe. A férfi azonban rossz módszerrel próbálkozott, így sérvet kapott. A balesethez kiérkező mentősök azonnal ellátták a sérült férfit, ráadásul még a feleség kívánsága is teljesült, ugyanis a sürgősségiek átrendezték a nappalit, és a megfelelő helyre tették a kanapét.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Sikeres volt a nyári szabadtéri színházi szezon

    Sikeres volt a nyári szabadtéri színházi szezon

    Büszkék lehetünk itt Közép-Európában, mert szinte egyedülálló mennyiségű nyári szabadtéri színházat működtetünk és egyedülálló mennyiségű új produkcióval vártuk a magyar családokat és a külföldről Magyarországra látogató vendégeket – értékelte az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára a nyári szabadtéri színházi szezont vasárnap Szarvason.

  • Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

    Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

    Katonai tiszteletadás mellett, Áder János államfő jelenlétében felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen, hétfő reggel az Országház előtti Kossuth Lajos téren.