EUR: 323,02 Ft
CHF: 286,09 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Belföld

Navracsics: Európában nem lehetnek másodosztályú fogyasztók

Európában nem lehetnek másodosztályú fogyasztók, az élelmiszerek kettős minőségére megoldást kell találni, az ugyanis aláássa az állampolgárok bizalmát, és gyengíti a belső piacot – közölte Navracsics Tibor oktatásért, kultúráért, ifjúságért és sportért felelős uniós biztos egy szerdai brüsszeli konferencián.

Az Európai Parlament néppárti frakciója által rendezett konferencia résztvevői a kettős termékminőséggel foglalkoztak.

Felszólalásában Navracsics Tibor leszögezte: a fogyasztói bizalom erősítésére van szükség, az embereknek azonos márkanév alatt azonos minőségű terméket kell kapniuk az Európai Unióban, függetlenül attól, hogy hol élnek.

Nem lehetnek másodosztályú fogyasztók – mondta a magyar uniós biztos, hozzátéve, hogy biztosítani kell az állampolgárokkal szembeni valódi egyenlő bánásmódot.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vandálok gyújtogattak Budapesten

  Vandálok gyújtogattak Budapesten

  Sokmilliós kárt okoztak a fővárosnak azok az ellenzék által felkorbácsolt csoportok, amelyek szerda este Bubi-kerékpárokat vertek szét, padokat gyújtogattak és rátámadtak a Parlamentet őrző rendőrökre.

 • Demeter Márta továbbra is titkolózik

  Demeter Márta továbbra is titkolózik

  Mint arról már korábban beszámoltunk, közérdekű adatigényléssel fordult az Origo Demeter Mártához, annak érdekében, hogy megtudják, kiket foglalkoztat országgyűlési keretéből.

 • Így őrzi a TEK a karácsonyi vásárokat – Fotók!

  Így őrzi a TEK a karácsonyi vásárokat – Fotók!

   A kedd esti strasbourgi terrorcselekményt követően a magyar kormány úgy döntött, hogy fokozott biztonsági intézkedéseket hajt végre, hogy hazánkban még véletlenül se történhessen meg hasonló tragédia mint a francia városban.