2018. július 23., hétfő
Lenke

Sport

Négy évre eltiltották a kokszos kajakost

Horváth Bencét négy évre eltiltotta a versenyzéstől a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. A világ- és Európa-bajnoki második helyezett sportolót megfosztották érmeitől is. Horváthról február elején derült ki, hogy a tavaly júniusi vizsgálat során pozitív doppingmintát produkált, de korábban atipikus mintája miatt nem utazhatott a riói olimpiára.

A versenyző meghallgatása során nem ismerte el a tiltott szer használatát, azonban megfelelő magyarázattal sem tudott szolgálni arra vonatkozóan, hogyan került a tiltólistán szereplő eritropoetin (EPO) a szervezetébe.


MTI Fotó: Kovács Tamás

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sok góllal rajtolt az NB I

  Sok góllal rajtolt az NB I

  A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/19-es idényének első, szombati játéknapja 3,5-es gólátlagot hozott. Az új szezon első meccsén, a Puskás Akadémia–Debrecen találkozón csupán egy találat született, este azonban Kispesten öt, Mezőkövesden, valamint a felcsúti MOL Vidi FC–Kisvárda mérkőzésen négy-négy gól esett.

 • Nőket zaklattak a migránsok a világbajnoki buliban

  Nőket zaklattak a migránsok a világbajnoki buliban

  Miután Franciaország megnyerte a világbajnokságot igazi örömünnep vette kezdetét az ország nagyobb városaiban. Azonban ezek a bulik hamar átcsaptak vad őrjöngésekben és tömeges szexuális zaklatásokra került sor, amelyeket hogy-hogy nem migránsok követtek el.

 • Így nyaralnak a futballsztárok

  Így nyaralnak a futballsztárok

  Bár már több nagy csapat is megkezdte a felkészülést a 2018/19-es szezonra a legnagyobb sztárok, illetve azok, akik legalább a világbajnokság negyeddöntőéig meneteltek még a szabadságukat töltik.