EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Extra

Nem csak a hangjával hódít Jason Derulo

Jason Derulo napjaink egyik legsikeresebb pop- és R&B énekese, karrierje több mint tíz éve töretlen. A 28 éves sztár ének- és tánctudása mellett feszülő izmaival és kifogástalan testével is meghódítja a női szíveket. A haiti származású Jason ezt pedig ki is használja, és szívesen vállal fotózásokat, valamint klipjeiben is mindig hiányos öltözetben szerepel. A 2018-as futballvébé hivatalos dalának előadója már rengeteg barátnőt elfogyasztott, saját bevallása szerint imádja, ha körülrajongják a nők. Szóval a magyar hölgyek is készülhetnek, mert augusztus 5-én a Budapest Parkban koncertezik.

Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.