EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Extra

Rippel Feri: Angyalok vigyáznak az életemre

Rippel Feri A Nagy Duettben Tóth Andi párjaként lép színpadra. A szereplés nem áll távol tőle, hiszen artistaként emberek százait kápráztatja el immáron harminc éve. Munkája során megtanulta, hogy egyetlen rossz mozdulat is végzetes lehet, de Feri a Lokálnak állítja: az angyalok mindig megóvták őt a bajtól.

– Alig vártam, hogy elkezdődjön a Nagy Duett, ez egy hatalmas kihívás, szeretem az ilyen feladatokat – kezdte a Lokálnak Rippel Feri, aki úgy érzi, hogy Tóth Andi énekesnő tökéletes partnere a TV2 színpadán. – Azt gondolom, hogy sokat tanulhatunk egymástól, az összhang is megvan. Andi nagyon tehetséges énekesnő, számomra pedig nem idegen a színpad és a nagyfokú koncentráció – mondta az artista, aki úgy érzi, nem mindennapi spirituális érzékenysége is segíti majd a show-ban.


– Az életemben mindig kulcsfontosságú szerepet játszott a spiritualitás. Édesanyám parapszichológusként kiskorom óta arra tanított, hogy fogadjam be az univerzum tanító energiáit, és törekedjek arra, hogy a test, a lélek és a szellem hármasa egységben legyen. Munkám során mindez elengedhetetlen, hiszen ha csak egy pillanatra is elkalandozok, az végzetes lehet– mondta lapunknak Feri, aki kilencszeres világrekorderként a saját határait feszegeti, olyannyira, hogy egyszer még egy helikopterből is kiugrott.

– A szakmámban minden egyes mutatvány óriási kockázatot jelent. Sokszor csupán egy századmásodpercen múlik az életem, de ennyi tapasztalattal a hátam mögött és a hitemmel együtt nincs mitől tartanom.  Egyszer például kiugrottam egy helikopterből, és csupán harmincöt méter és néhány tizedmásodperc választott el attól, hogy a Dunába zuhanjak. Az utolsó utáni pillanatban egy addig láthatatlan őrangyal „felém nyújtott” egy oszlopot, amelybe bele tudtam kapaszkodni, megúszva a becsapódást. Azóta hiszek az angyalokban és abban, hogy vigyáznak az életemre. Ez persze furcsán hangozhat, de aki élt már át hasonlót, az nagyon jól tudja, hogy miről beszélek. Egyszerre félelmetes és megnyugtató érzés belegondolni, hogy ennyi segítő vesz körül. Velük csak akkor találkozom, amikor égető szükségem van rájuk, de tudom, hogy valójában a nap minden percében ott vannak velem – árulta el Feri, aki egy cseppet sem fél a haláltól.


– Számtalanszor rágódunk a megváltoztathatatlan múlton és aggódunk a még meg nem történt jövő miatt. Én igyekszem a jelenben élni, de tény, hogy olykor szükségem van egy kis létsíkváltásra. Ilyenkor képes vagyok kapcsolatba lépni az egy héttel, egy évvel vagy akár több évtizeddel későbbi önmagammal, és tanácsot kérni a jelenre nézve – fejtette ki Feri, majd hozzátette: az aktuális teste – amelyben jelenleg éli az életét – idővel úgyis tönkremegy, elhasználódik. – Ha ez bekövetkezik, akkor sincs okom az aggodalomra, hiszen majd új formában ott folytatom az életet, ahol abbahagytam – jelentette ki.

Tóth Andi, Rippel Feri
Fotó: Mészáros Diána

 

Kapcsolódó Cikkek