EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Sport

Shane-t köszöntötte Hosszú Katinka

Úgy tűnik, valóban rendeződött Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata. A sztárpár jelenleg Tokióban készül, és a háromszoros olimpiai bajnok úszónő a közösségi oldalán köszöntötte 30. születésnapját ünneplő edző-férjét, nem akármilyen meglepetéssel.

A tréner és felesége Japán legmagasabb hegyét, a Fudzsit készülnek megmászni. Ezenkívül Katinka életében először a hegesztést is kipróbálhatta a következő olimpiának otthont adó városban, az Iron Lady-logót készítette el egy vaslemezen.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Veszélyben Mourinho állása

  Veszélyben Mourinho állása

  Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

 • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.

 • Hajrá, magyarok!

  Hajrá, magyarok!

  Holnap kezdődik az év legnagyobb hazai rendezésű sporteseménye, a budapesti birkózó-világbajnokság.