EUR: 317,57 Ft
CHF: 279,76 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Belföld

Soros egyik legnagyobb kiszolgálója Karácsony Gergely

Karácsony Gergely árnyékkormányában hemzsegnek a Soros-emberek, az ex-kommunisták és bevándorláspárti politikusok. Mindez világosan bizonyítja, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltje az amerikai tőzsdespekuláns embere, és feltétel nélkül hajtana végre mindent, amit Soros diktálna neki, többek között a kerítés lebontását és migránsok tízezereinek a betelepítését.

A Karácsony által bemutatott politikusok többsége ilyen-olyan formában kötődik Soros György hazai szervezeteihez. Ha véletlenül mégsem, akkor vagy teljesen bevándorláspárti álláspontot vivő, vagy állampárti múlttal bíró személyt sikerült kiválasztania az egyszázalékos párt vezérének. Érdemes megnézni, kik is ezek a „nem pártpolitikus” miniszterjelöltek –  írja az Origo.


Az Origo készített egy összeállítást, amiben bemutatják a Soros-jelölteket is.

Karácsony árnyékegészségügyét Komáromi Zoltán képviseli. Azért furcsa Komáromi felvállalása, mert ő annak a Soros György támogatta Együttnek a politikusa. Emlékezetes, a Haza és Haladás Egyesületet 2012 októberében alapították baloldali értelmiségiek, hogy ezzel előkészítsék Bajnai Gordon visszatérését. A Haza és Haladás Egyesület később az Együtt háttérintézményeként működött. Vélhetően az egyesületen keresztül juttathatott forrást Soros György az Együttnek – ismerteti az Origo.


A portál azt írja, 2015 januárjában derült ki, hogy Soros György is támogatta a Haza és Haladás Egyesületet. Ezt Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke ismerte el egy Magyar Nemzetnek adott interjúban. A Haza és Haladás Egyesület 2013-ban 440 millió forint támogatást kapott, hogy pontosan kik voltak az adományozók, nem lehet pontosan tudni. Szigetvári Viktor azt ígérte, hogy közzé fogják tenni az adományozók névsorát, azonban erre a mai napig nem került sor. Komáromi egyébként lelkesen állt ki a vizitdíj és a kórházi napidíj mellett is.

A következő szereplő a Soros-világ megbecsült figurája, aki ezért jó volt Karácsonynál egy árnyékoktatási pozícióra. Daróczi Gábor 2001-től a Világbank és a Ford Alapítvány által finanszírozott PAKIV-program keretében 18 hónapos külföldi tanulmányúton vett részt. 1996 májusától 1999. december végéig a Magyar Soros Alapítványnál dolgozott programvezetői munkakörben. Igazgatója volt a volt szabad demokrata képviselő, majd a Gyurcsány-kormány szakpolitikai tanácsadójaként tevékenykedő Horváth Aladár által alapított Romaversitas Alapítványnak, amely ugyancsak a Soros-pénzek felhasználója – ismerteti a lap.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Az Európai Bizottság ismét megpróbálja cáfolni a valóságot

  Az Európai Bizottság ismét megpróbálja cáfolni a valóságot

  Az Alapjogokért Központ elemzése szerint az Európai Bizottság ismét megpróbálja cáfolni a valóságot, az uniós intézmények ugyanis az elmúlt hónapok-évek során maguk terjesztettek elő olyan jogalkotási javaslatokat, amelyek ösztönzik a bevándorlást és csorbítják a tagállami szuverenitást.

 • Borzalmas baleset! Kútba esett és meghalt egy idős férfi

  Borzalmas baleset! Kútba esett és meghalt egy idős férfi

  Meghalt egy idős férfi, miután beleesett egy csaknem harminc méter mély kútba a Csörög szélén található Harkály utcában csütörtök délután – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

 • Már hat éve folyamatosan emelkednek a bérek Magyarországon

  Már hat éve folyamatosan emelkednek a bérek Magyarországon

  A magyar gazdaság jobban teljesít, ezt támasztja alá, hogy már hat éve folyamatosan emelkednek a bérek – mondta Bodó Sándor a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán a legfrissebb kereseti adatokat kommentálva.