2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Szandi: Megszólított a meg nem született gyermekem

Szandi mindig is három gyerekről álmodott, ami meg is adatott neki, azonban volt egy időszak, amikor egy negyedik babán is elgondolkodtak Csabival. Habár az énekesnő nagyon vágyott rá, végül nem született meg az újabb Bogdán gyerek, aki többször is megszólította őt.

– Mindenképpen három gyermeket szerettem volna, de egy időben nagyon vágytam egy negyedikre is – kezdte Szandi a Lokálnak. – Volt, hogy a férjem, Csabi akarta jobban az újabb jövevényt, volt, hogy inkább én, aztán egy nap erejéig mindkettőnkben megért a gondolat, de mire nyélbe ütöttük volna a dolgot, azt mondtuk: „Mostmár, inkább ne” – nevetett az énekesnő. Szandi inkább egy kislányra vágyott, akit Emesének neveztek volna el. Habár végül a házaspár elvetette az újabb baba gondolatát, a háromgyerekes édesanyát évek múlva megszólította meg nem született negyedik gyermeke.


Szandi
Fotó: Mészáros Diána

– Volt egy álmom, amelyben egy kislány nézett rám, és azt mondta: „Én vagyok a negyedik gyereketek, aki nem született meg.” Nagyon életszerű volt az egész, és mély nyomott hagyott bennem. Majd pár hétre rá útközben az autóban épp elbóbiskoltam, amikor ugyanaz a kislány megszólított, és annyit mondott: „Emese”. Meglepő és furcsa volt ezt tapasztalnom, de semmilyen rossz érzés nem maradt bennem, pozitív emlékként gondolok rá. Nem vagyok elutasító, sokkal inkább nyitott vagyok az ilyen ezoterikus dolgokra. Tágra nyílt szemmel nézek ezekre, és nem tudom, hogy higgyek bennük vagy sem, mindenesetre ezek ténylegesen megtörténtek, hallottam azokat a hangokat – emlékezett vissza Szandi, aki ma már semmi hasonlót nem tapasztal, helyette három csodálatos gyermekére koncentrál, akikre felettébb büszke.

– Hálát adok Istennek, hogy három ilyen fantasztikus gyermekünk van, és mind különbözőek. Blanka nemrég töltötte be a 18-at, szóval kész nő, aki nagyon nyitott, emberszerető, céltudatos lány. Bárkivel hamar megtalálja az összhangot, mert nagyon kommunikatív. Olyan jó érzés, hogy van már egy felnőtt lányom, akiből, úgy érzem, sikerült értékes, komoly embert nevelnünk. Domonkos 16 éves, rettentően okos, értelmes gyerek, de nem szeret a nyilvánosság előtt szerepelni, amit mi tiszteletben tartunk. A legkisebb, Csabus 12 éves létére már az Experidance táncakadémia növendékeként három darabban is táncol, többek között a nyári vizes vb nyitógáláján is felléptek. Nagyon szeretem nézni, amilyen szenvedéllyel táncol, és mindig meghatódom, ha látom őt a színpadon.


Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.