EUR: 323,19 Ft
CHF: 285,71 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Hódmezővásárhely

Színes produkciók a Németh László-esten

Április 20-án tartották a Németh László Gimnázium, Általános iskola hagyományos estjét a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. Az iskola diákjai énekeltek, táncoltak, zenéltek, sportoltak, több nyelven szavaltak, tehát mindenki megmutatta azt, amiben jó és azt, amire büszke.

Kelemen-Fehér Tímea, a Németh László Gimnázium, Általános Iskola igazgatóhelyettese

Kelemen-Fehér Tímea igazgatóhelyettes megjegyezte, hogy ez egy hatalmas esemény az iskola életében, hisz az alsó tagozatot, a felső és a gimnáziumi osztályokat teljes mértékben felöleli. Megjegyezte, hogy több mint 100 diák vesz részt az eseményen.


Janovics Gréta is az énekes produkciók sorát gazdagította.

Kovács Brigitta, a 12/b és Golyák Anna, a 12/a tanulói mindketten énekeltek az esten. Elmondták, hogy Zoltai Attilával készültek heti kétszer, illetve otthon is sokat gyakoroltak, de egyikük sem jár énektanárhoz. Az érettségire is sokat tanulnak. Brigitta elmondta, hogy jobban szeret énekelni, mint tanulni, de természetesen készül a vizsgákra. Anna hozzátette, hogy jót tesz a kikapcsolódás az érettségi előtt.

Golyák Anna és Kovács Brigitta

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.