EUR: 326,05 Ft
CHF: 280,82 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Hódmezővásárhely

Színes produkciók a Németh László-esten

Április 20-án tartották a Németh László Gimnázium, Általános iskola hagyományos estjét a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. Az iskola diákjai énekeltek, táncoltak, zenéltek, sportoltak, több nyelven szavaltak, tehát mindenki megmutatta azt, amiben jó és azt, amire büszke.

Kelemen-Fehér Tímea, a Németh László Gimnázium, Általános Iskola igazgatóhelyettese

Kelemen-Fehér Tímea igazgatóhelyettes megjegyezte, hogy ez egy hatalmas esemény az iskola életében, hisz az alsó tagozatot, a felső és a gimnáziumi osztályokat teljes mértékben felöleli. Megjegyezte, hogy több mint 100 diák vesz részt az eseményen.


Janovics Gréta is az énekes produkciók sorát gazdagította.

Kovács Brigitta, a 12/b és Golyák Anna, a 12/a tanulói mindketten énekeltek az esten. Elmondták, hogy Zoltai Attilával készültek heti kétszer, illetve otthon is sokat gyakoroltak, de egyikük sem jár énektanárhoz. Az érettségire is sokat tanulnak. Brigitta elmondta, hogy jobban szeret énekelni, mint tanulni, de természetesen készül a vizsgákra. Anna hozzátette, hogy jót tesz a kikapcsolódás az érettségi előtt.

Golyák Anna és Kovács Brigitta

Kapcsolódó Cikkek

 • Kocsis: Már a nyár végén jöhet a “Soros-adó”

  Kocsis: Már a nyár végén jöhet a “Soros-adó”

  Már a nyár végén hatályba léphetnek a bevándorlási különadót, az úgynevezett “Soros-adót” tartalmazó rendelkezések – nyilatkozta Kocsis Máté, a Fidesz országgyűlési frakcióvezetője hétfőn az MTI-nek.

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.