EUR: 322,97 Ft
CHF: 286,01 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Hódmezővásárhely

Színes produkciók a Németh László-esten

Április 20-án tartották a Németh László Gimnázium, Általános iskola hagyományos estjét a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. Az iskola diákjai énekeltek, táncoltak, zenéltek, sportoltak, több nyelven szavaltak, tehát mindenki megmutatta azt, amiben jó és azt, amire büszke.

Kelemen-Fehér Tímea, a Németh László Gimnázium, Általános Iskola igazgatóhelyettese

Kelemen-Fehér Tímea igazgatóhelyettes megjegyezte, hogy ez egy hatalmas esemény az iskola életében, hisz az alsó tagozatot, a felső és a gimnáziumi osztályokat teljes mértékben felöleli. Megjegyezte, hogy több mint 100 diák vesz részt az eseményen.


Janovics Gréta is az énekes produkciók sorát gazdagította.

Kovács Brigitta, a 12/b és Golyák Anna, a 12/a tanulói mindketten énekeltek az esten. Elmondták, hogy Zoltai Attilával készültek heti kétszer, illetve otthon is sokat gyakoroltak, de egyikük sem jár énektanárhoz. Az érettségire is sokat tanulnak. Brigitta elmondta, hogy jobban szeret énekelni, mint tanulni, de természetesen készül a vizsgákra. Anna hozzátette, hogy jót tesz a kikapcsolódás az érettségi előtt.

Golyák Anna és Kovács Brigitta

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.